slm. yukarıda anlatılan sphere kurlumu client 2.0.3 ile açılıyor ama eski ekran çözünürlüğünde. yeni serverlar sağ alt köşeden tutup ekran çözünürlüğünü ayarlayabiliyoruz. hatta ayarlar kısmından 200 fps bile yapıp akıcı şekilde oynayabiliyoruz. biz bunu kendi pc mizde yapmak istesek nasıl yapacağız? ara ara bulamadım. başka bir uo sürümü, client sürümü mü kurmak gerekiyor yoksa scriplerlemi yapılıyor. yardımcı olurmusunuz. küçücük ekranda 4k monitörde artık hiçbişi görülmüyor malesef...
ClassicUO ile 203 clientini açman gerekiyor diye biliyorum
ClassicUO dediğin hangi sürüm nereden indirebilirim?
https://www.classicuo.eu/ windows versiyonu yükle burada ki video da az çok anlatıyor razor'a ihtiyacın yok zaten
teşekkürler ama benim sorduğum şey bu değil ki. evde tekten sphere açıp takılıyorum ben. başkasının serverına girmeyeceğim ki.
7 dakika dakika sonra eklendi:
Başlık
burdan tutup istediğin gibi ayarlıyorsun oyun ekranını. ben bunu kendi açtığım oyunda nasıl yapabilirim. sorudğum bu?
belirli bir oyunun belirli bir clientinimi indirmem lazım. scip mi lazım. nasıl yapıyor bunu diğer vatandaşlar ?
dostum mantık olarak local sunucu açıyorsun girerken de local IP adresini verip giriyorsun ya. burada da öyle yapacaksın, yabancı sunucu login bilgileri verirsen o sunucuya girersin, local IP adresini yazarsan local sunucuna girersin.
bahsettiğin şey official bir client'den gelmiyor. 3rd party yapılmış bir şey orijinal clientin üstüne gördüğün programla katman gibi gibi çalışacak bahsettiğin özellikleri sağlıyor.
anladım kadarıyla 3. part açık kodlu bir client bu. teşekkürler.. herkese