Arkadaslar ben 2-3 hafta önce falan bi arkadasın sphere dosyasını almıstım onun üstünde calıstım scriptlerin bi kaç stone scripti hariç tümünü kendi scriptlerimle degiştim!!serverı actım!!Bu sphereyi aldıgım arkadasın administatör charı varmış girdi arkadaslarını gm yaptı bilmem ne!önüne geleni sildi bilmem ne yaptı sora save aldı!!hemen sphereyi kapattım!allahtan sphereyi yarım saat önce yedeklemiştim baska bi diske....Sonra accleri sildim sphereyi c ye koyup yarım saat sora tekrar actım nerden haberleri olduysa hepsi saniyesinde tekrar girdi önüme geleni banladım yalnız bi sorun var bu cocugun admin char ne yaptıysam banlanmıyo!sphereaccu dosyasından şifresini falan buldum girdim!!O admin charda nokta(.) tusuna bastıgım zaman C: diye birşey cıkıyo ve banlanmıyo serverımı kurtarmam lazım lütfen yardım edin!ben 2 hafta emek verdim gece gündüz demeden o servera lütfen emege saygısı olanlar yardım edin
Adamın body si gm body önemli birşey değil yani.. sphere e account username block 1 yazarsın olur biter.. username kısmına o elemanın acc ismini yaz. banlanmıyor diye birşey yok yani. Bu arada save alması birşeyi değiştirmez. Zaten savelerin eskileride yedekleniyor... Bi önceki save i alırsın olur biter.. Ama çok fazla save alırsa sıkıntı olur tabii.. Onun için arada bir yedeklemek lzm ayrıyetten.
offf cok saol bu sefer oldu!Yalnız şöyle bişi var o charla (.) noktaya bastıgım zaman neden C: yazıyo orda ilerde sorun yaratırmı??
dedim ya body si gm body.. sende body ini c_man_gm yap sende de aynısı olur. sıkıntı bir durum değil..
:D C: diye bisey cıkıyo demek :D ilerde sorun yatarmaz sen sadece harddiskinin C: bolumune gel sphere dosyasının ustune bi kere tıkla shift + delete yap karsına gelen pencerede entera bas :D şaka şaka .xbody c_man_gm yap kendi ustune tıkla aynısı sendede olur ;)
Silindi
Members
0
belki scp yazmisde bisi yazinca staff oluo ;) bence komple scripter al bi scp pack sec editlesin
onun sadece stone scriptleri kaldı onlarıda inceledim her an gibi bi sorun yok olmazsa onlarıda degiştiririm =)
Bir daha olursa bu adamın accountunu bulduğunda, mesela Asd adamın accountu .serv.account asd delete yazıp kurtulabilirsin ;)
Silindi
Members
0
o C: Command : anlamına gelio yani Komut : anladınmı bişiyi yok onunu hem sende .body c_man_gm yaparsan staffların koydugu static veya map'e kayıtlı olmayan itemlerin duvarların vs... içinden geçebilirsin.
Telnet açığınızı kapatırsanız böle süprizlerle karşılaşmazsınız
Beyler Bende 1 Aydır Server Üzerinde Uğraşıyorum Fıstık Gibi Server Yaptım Bir Türlü Staticliyemedim Şu Ss Mine Olnu Anlamadım Diğerlerini Yaptım Multooldan Freeze Statics Filan Hallediyorumda Ss yi Bir Türlü Çözemedim Bi El Atsanız Kafayı Kemircem

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.