Arkadaşlar Ben Topic'lerdi Anlatımları Uygulayarak Serverı Statickledim Ama Bu seferde Gerek Star Olsun Gerek Britdeki Evler Fln Hep Silindi... Bunun Olmaması İçin Ne Yapmam Gerekir ? Acil Yardım Bekliyorum..
Static hakkında bir çok konu mevcut.Sanırım yanlış bir işlem yapmışsınız.Bir alanı static ,program içerisinde 'freeze Static' yaptığınızda sadece save dosyası içerisindeki worldde bulunan tüm itemleri staticlersiniz,herhangi bişeyi silemezsiniz,eğer bi alanı silmeye çalışırken koordinatları yanlış girdiyseniz , tüm alan silinmiştir.Bunun için en iyi çözüm, her static işleminden sonra yedeğinizi almalısınızki bir hata olduğunda bir önceki noktaya dönebilirsiniz ctrl + z veya ctrl+alt+z gibi bi şansımız yok maalesef :) benimde çok zamanımı almıştı :)
Yedeği Var Atıp Düzeltiyorum.. Özet Geçicem ;Static Yaparken İtems Dosyasını Klasöre Atıyorum MulTooL'dan aşağıda "All"ı Tıklıyorum Sonra Freze ye Basıyorum.Çıkan Staticx ve Statidx0 Dosyalarını Uoya Atıyorum.Girdiğimde Static Oluyor Ama Starın Duvarları Everin Duvarları Fln kalkyor Sadece Zemin Kalıyor. Bu arada Staidx0 Dosyasından olabilrmi çünkü o 49kb Çıkıyor Anca..?
Novice
11.9
İlk önce normal UO klasorunde bulunan Statics0.mul ve Staidx0.mul'ları static yaparken multool.exe'nin bulunduğu klasore atıyosun. Burada mantık "serv.export items.wsc" yazdığında senin sphereworld.scp'inde bulunan static olmayan itemleri items.wsc'ye aktarır. Daha sonra multool.exe ile kendi yaptığın staticleri Statics0.mul ve Staidx0.mul'lara aktarırsın.
Mantıklı.. ;) Tşk Ederim.. Peki Worlddeki Scripler [EOF] Hariç silicekmiym ?
Novice
11.9
Önce staticle sonra static dosyalarını uonun içine at. Daha sonra sphereworld.scp'nin yedeğini al(Ne olur ne olmaz ilk deneyişin yapamamışsındır gitmesin) ve içini sil [eof] hariç. Sonra oyuna gir bak bakalım static olmuş mu?
Oldu.. Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim..İyi Akşamlar..
Novice
11.9
Rica ederim, iyi akşamlar.
[email protected] ekleyin yardımcı olayım static yapmanıza
gelmedi birşey sen ver
ekledim
aga gelmedi :S aga face ekle en iyisi :S https://www.facebook.com/profile.php?id=1305591068 ekle aga :S senin eklediğin face adını soyadını söylede ona göre ekleyeym :S
ekledim faceden

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.