Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
arkadaşlar suanda aktif durumda olan bir cok uo shard da ticaret sistemı war ama bu kervancılık die adlandırılan olay pack horse larla oluyor verdata ile oynayarak bi deve scripti yazmak ıstıyorum ama teknık destege sahip deigilim bu konuda en azından baslangıc olarak bi fikir verebilirseniz cok memnun olucam sımdıden teşşekurler
Bu konu ile alaksIZ da olsa yazmaq istedim Uo Dewri kapandı bence:S:( x(
Birincisi Verdataya yeni bi npc eklemek çok zor bişey yani olmayan bi npcyi eklicem dersen tek tek o npcnin yürüyüş halini attack verdigi hali vs herşeyi çizmen lazım ki üstüne binme çok ayrı bi konu..Sonra o yüzlerce resmi tek bi uop formatlı bir hale getirmek için uoanim programını kullanıcaksın.Ki o ayrı bir dert neyse sonrada scriptini yazıcaksın o kolay chardef vs .. önemli olan verdataya uygun npcyi yapma olayı belki hazır deve verdata patchı vardır bilemicem bi verdata içinde bulursan filan ben ayırıp verdatana ekleyip verdatayı yollayabilirim sana.
saol biraz icim karardı ama biraz daha araştırıym
+1 Xazrael

Yeni yaratık npc vs. şey eklemek animasyon demektir.. Buda baya kasar..
yapılabilir ama bukadar emek sana ne katar orası mechul diyelim bole bi npc yazdın serverında deve var,
insanlar sırf deve icin serverına gelirmi.geldiler diyelim sırf o deve scripti sayesinde 500 player yaptın diyelim
bu sana ne katar? bence bosver :D bi isi yaparken, cok emek isteyenbi iş icin ozellikle, once sana katacaklarını iyi düsün derim ben.
+1 nasihat

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.