Basic :
saol trina teoride anlamıştım olayıda pratiğe bi türlü dökememiştim yardımcı oldun 
Ne mutlu bana yardım edebildiysem
ok trina ozaman beynindekileri unutma o kısımdakı scp bılgılerını bıcak la kes bana kargoyla yolasana cok lazım
bide hocalar ben bi ıteme ozellik eklemek ıstıom orngn 25de1 adama critical damage atıcak olsun 200 olsun 300 200 olursa ıyı olur bole bısı olurmu ??
Yok o bilgileri unutmam duruyo onlar
Genelde böyle konulara elimden geldiğince yardım ederim, yani biri buraya hazır bir şey postlayıp yapın da kullanıyım demek yerine kendim yaptım ama olmadı yardım lütfen tipindeki konulara. Benim bu şekilde uğraştığım zamanlar çok da uzak gelmiyo bana
Şu sıralarda bırakmadan çok işinize yarayacak bi kaynağı Türkçe'ye çevirme üzerinde çalışıyoruz arkadaşımla. Oradan bakarsınız baya işinize yarayacaktır.
Dediğin özelliğe gelirsek,
Kritik hasar vericek olan silaha:
on=@damage
if (rand(25) == 1) // bu demek ki eğer 0 ve 25 arasında rasgele bi sayı seç (0 ve/veya 25 dahil mi bilmiyorum tam), eğer bu sayı şansına 1 gelirse
src.damage 200 // 200 hasar ver
endif
Tabi bu 200'den de fazla vurur, bide silahın kendi vurduğu değer olduğu için. Onu engellemek için de src.damage 200 altına "return 1" eklemek yeterli olur tahminimce.