Axisle worlddeki itemleri mape ekledim fakat yine ele geliyor yani static olmuyor tamamen. onu nasıl yapabilrm?
Hiçbiri mi Static Olmuyor?Yoksa Bazıları mı? Itemleri Seçerken Bazılarını Atlamış Olabilirsin?
Belli bi bölgeyi kare içine alıorm ve hepsini seçiyorum save diorm apply diorm kendime uyarlıorm fakat mapte görünmesine rağmen bi değişiklik olmuyor oyunda
:) staticlediğin alana nuke çekmen gerekli :) ama save yedeği al yine staticleyemediysen
Beyler Bana nasıl yapılır ogretırmısınız mesela bir savaş alanı yapacagım yapıyorum ama ele gelıyor,sabit degil,mapta gorunmuyor üff help pls
Axistense multools tercih edilir
MAke Static Diyorsun Değil mi?
Şimdi mesela bir pvp alanı yapacagım.duvar falan yaptım.mesela .static i_wall_stone_8 mesela BUNU cıkardım sabit playerlar oynatamıyor.ama stafflarında oynatamamasınını istiyorum.harityaya sabitlencek :S.mesela brit bankaya gittik duvarını sökemeyiz.cunku haritaya sabit.ama kendın bı banka yaptın duvarını sokebılırız.umarım anlatabılmısımdır.Teşekkurler.Yardımınızı beklyıorum
multools öneriyoruz hatta bi link bulup veriyim sana

edited:

bu link sana dil, din, ırk, cinsiyet ve renk ayrımı yapmadan yardım edecektir
Eyw Kolaymı pekı yapımı ?
buda sorumu bak söyledim orda araştır sana döküman çıkacaktır sende yapacaksın çok güzel anlatıyor
Silindi
Members
0.1
Axisle Static Yaptıgında o Itemden 2 TAne Oluyor Nuke Cek Static Olmayan Itemler Static Itemlerın Ustunden Kalkar Sorunun Cozulur... Ama Farklı Farklı Oluyorsa Bırsey Dıyemem
ya beyler bende yapıyorum fakat olmuo yani hepsini seciorum iki duvar oluo onun yanındaki iki duvar ve yerdeki floorlar olmuo sinir oldum sapıtıcam ya revision degistirimde yaptım olmuyo olmuyo olmuyoooooooooooooo delircem ya
Rexos : ya beyler bende yapıyorum fakat olmuo yani hepsini seciorum iki duvar oluo onun yanındaki iki duvar ve yerdeki floorlar olmuo sinir oldum sapıtıcam ya revision degistirimde yaptım olmuyo olmuyo olmuyoooooooooooooo delircem ya
o sorun bende de var yahu
flip cekmedigim itemler sabitlenmiyo axisle :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.