badboy07 : @fistan
farkındamısın bilmiyorumda senin neler yaptıgın yada yapmadıgın benım ıcın bı problem degıl. Geldın ,yardım ıstemek amaclı olan bu konuya baslıgı sacma cok ugrastınmı gıbısınden bı cvp yazdın ve hala yardım etmek amaclı ve gece kuslarına takılma amaclı burdayım dıosun sana ne dıyeyım ki ztn. takıl ..
@akillis haklısın tabııkı bana bı gelırı olmaz bu ısın ama suan harcayabılecek cok fazla bos zmn ım war ve scripting ile ilgili biseyler ogrenmek ıstıyorum
gelecekte programlama uzerıne bı iş dusunuyorum ama bunun ıcın cok calısmam gerek uni.yede o konuda hazırlanmalıyım muh. kazanamam heralde ama bi teknisyenlik olabilir. tavsiyen için tesekkurler
Benim için sende hiç problem değilsin. Ama düzen benim için bir problem. Başlığın bana uygun gelmedi vede ben kendi yorumumu ekledim. Senin birşey demene gerek yok zaten. Millet tanıdığı kadar tanıyor. Şurda 2 gunluk bir kişi gelipte bana yok sen yardım amaçlı burda değilsin diyorsada zaten takmam. Ne görmüşte nesine yorum yapıyor.
@fistan
ahah 1. si ben sana yardım amaclı burda deılsın demedım, bu konuda yardımdan cok elestırı yapıyosun dedım daha dorusu yardım 0 eleştiri BOL. ayrıca biraz istatistik ' e girersek kayıt gunum senden 3.5 ay once yanı ben senden eskiyim :) istersen kontrol et ama senle eski yeni kavgasına gırcek kadar dusmedım
ahah komiksin cidden :)
Silindi
Members
0
Slothere : Script editleyerek başlıcaksın. Neyin ne işe yaradığını anlayabilmen için kurcalaman lazım. Ayrıca sitemizde çok güzel bir dökümanlar bölümü var orayada göz atabilirsin. Takıldığın yerler olduğunda da topic açarak hertürlü yardım alabilirsin. İngilizce scriptingi öğrenmen için sana bir + olucaktır tabiki.
badboy07 : @fistan
ahah 1. si ben sana yardım amaclı burda deılsın demedım, bu konuda yardımdan cok elestırı yapıyosun dedım daha dorusu yardım 0 eleştiri BOL. ayrıca biraz istatistik ' e girersek kayıt gunum senden 3.5 ay once yanı ben senden eskiyim :) istersen kontrol et ama senle eski yeni kavgasına gırcek kadar dusmedım
ahah komiksin cidden :)
Benden önce olduğunu biliyordum. Ben profil vb. şeylere baya bir dikkat ederim. Bile bile yazdım 2 gunluk oldugunu. Cunku burda yaklaşlık bir haftadan beri takılıyorsun.
ahah buraya takılmak ıcın sureklı bısılermı yazmak gerek sadece okumak ıcınde buraya takılıyo olabılırım ayrıca eskı yenı farkı cokmu onemlı ? burası benım coplugum burdabenım borum oteremı getırmeye calıscaksn yani lafı :D sneın bısıler yazıyo olman yanı ınsanlraın baslıkları ve yazılarının daha once verılmıs oldugunu belırtmen yada bilgisi az olanları asagılaman burda önemli biri oldugunu gostermez gozunu ac ve etrafına bak senden cok daha yararlı kişiler var burda, insanların baslıkları yerıne ihtiyaclarına bakan insanlar.. yardım a kosanlar ellerınden geldıı kadar yardım edenler? onları gorupte utanmıyomusun cıdden?
gercekten u-s te bana cok yardımı dokunan insanlar oldu hepsine tesekkur ederım
ama sen sadece benım eğlence kaynaım oldun bılmıorm kendını önemli biri sana bilirsin ama 1 oyuncaktan farkın yok :D 2 laf solerım ole bakarsın 2 cvp yazarsın mânâ sı olmaz neyse hayatta basarılar ne dıım buna bıle cvp vereceksen oturup dusunmek yerıne artık senın bıleceğin iş..
bence biraz hoş görülü olmayı dene
baslık senın hosuna gıtmıyo olabılır ama bence sakıncalı deil
asagılamaya calısman gereksız, boş..
Silindi
Members
0
Yeter beyler ama ya sabaha kadar birbirinize laf mı atacaksınız ? Konu iyice saptı kilitlense hoş olur artık.
bencede kılıtlensın yalnız benimki laf atmak deil michael tma olarak okudunmu bılmıyorum ama haklıyım baskalarınada laf attıgını gormustum daha once ben sussam oburu sussa hepsi sussa bu adam sureklı bırılerının canını sıkacak bıraz hosgorulu olmasını ıstemek sucmu ? ztn benım hayatım da 5-10 dk dan baskabısı deıstırmez onun hayatına zararı olur bu hosgorusuzlugun yarın - öbür gün bi işe girdiğinde bu onun basına dert olur yuva kurdugunda dert olur yanı hayatının her asamassında hosgoru onemlı haksızmıyım yani.?
Burda beni tanımadan yorum yapan bir kişiye 2 gunluk demem gayet normaldir. Bana oyuncak diyen şahsa bakın hele!!!!!! Başlığını aşağılamak amacım değildi. Başlığın bana baştan cok ilginç geldi. Ama başlıklarda sorununu acıklaman gerekli oldugunuda biliyorsundur umarım. Sanada hayatında başarılar.
:kikirik ahah ünlemlerinden çok korktum ben :lol
neyse uzatma istersen :D



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.