badboy07 : @fistanBenim için sende hiç problem değilsin. Ama düzen benim için bir problem. Başlığın bana uygun gelmedi vede ben kendi yorumumu ekledim. Senin birşey demene gerek yok zaten. Millet tanıdığı kadar tanıyor. Şurda 2 gunluk bir kişi gelipte bana yok sen yardım amaçlı burda değilsin diyorsada zaten takmam. Ne görmüşte nesine yorum yapıyor.
farkındamısın bilmiyorumda senin neler yaptıgın yada yapmadıgın benım ıcın bı problem degıl. Geldın ,yardım ıstemek amaclı olan bu konuya baslıgı sacma cok ugrastınmı gıbısınden bı cvp yazdın ve hala yardım etmek amaclı ve gece kuslarına takılma amaclı burdayım dıosun sana ne dıyeyım ki ztn. takıl ..
@akillis haklısın tabııkı bana bı gelırı olmaz bu ısın ama suan harcayabılecek cok fazla bos zmn ım war ve scripting ile ilgili biseyler ogrenmek ıstıyorum
gelecekte programlama uzerıne bı iş dusunuyorum ama bunun ıcın cok calısmam gerek uni.yede o konuda hazırlanmalıyım muh. kazanamam heralde ama bi teknisyenlik olabilir. tavsiyen için tesekkurler
istersen kontrol et ama senle eski yeni kavgasına gırcek kadar dusmedım
Slothere : Script editleyerek başlıcaksın. Neyin ne işe yaradığını anlayabilmen için kurcalaman lazım. Ayrıca sitemizde çok güzel bir dökümanlar bölümü var orayada göz atabilirsin. Takıldığın yerler olduğunda da topic açarak hertürlü yardım alabilirsin. İngilizce scriptingi öğrenmen için sana bir + olucaktır tabiki.
badboy07 : @fistanBenden önce olduğunu biliyordum. Ben profil vb. şeylere baya bir dikkat ederim. Bile bile yazdım 2 gunluk oldugunu. Cunku burda yaklaşlık bir haftadan beri takılıyorsun.
ahah 1. si ben sana yardım amaclı burda deılsın demedım, bu konuda yardımdan cok elestırı yapıyosun dedım daha dorusu yardım 0 eleştiri BOL. ayrıca biraz istatistik ' e girersek kayıt gunum senden 3.5 ay once yanı ben senden eskiyimistersen kontrol et ama senle eski yeni kavgasına gırcek kadar dusmedım
ahah komiksin cidden
sneın bısıler yazıyo olman yanı ınsanlraın baslıkları ve yazılarının daha once verılmıs oldugunu belırtmen yada bilgisi az olanları asagılaman burda önemli biri oldugunu gostermez gozunu ac ve etrafına bak senden cok daha yararlı kişiler var burda, insanların baslıkları yerıne ihtiyaclarına bakan insanlar.. yardım a kosanlar ellerınden geldıı kadar yardım edenler? onları gorupte utanmıyomusun cıdden?
2 laf solerım ole bakarsın 2 cvp yazarsın mânâ sı olmaz neyse hayatta basarılar ne dıım buna bıle cvp vereceksen oturup dusunmek yerıne artık senın bıleceğin iş..