Arkadaşlar Ya Sphere ini 56b sphere habire hata veriyor no ipden açıcam evden serveri aççazda dizayn etçez arklarla.

Arkadaşlar Hep Bu Hatayı Veriyor.

FATAL:Unable to bind listen socket 85.103.144.17 port 2593 - Error code: -1
FATAL:Server terminated by error -9!

Sphere İninde Sorun Var diyolar arkadaşlar yardımcı olucaklar Lütfen

[email protected] Ne Olur Yardımcı Olun Ne Olur
Adept
4.3
sphere.ini ayarlarını bilmeden nasıl yardım edelim? (Ayrıca, o kadar makale var, o kadar da soru soruldu, nasıl çözemiyorsunuz hala?)
sphere.ini deki ip yi 127.0.0.1 yazıp dene ?
IP dogru oldugundan emin ol, IP bulamiyor + 2 tane Sphere acmisin
Evet Ctrl Alt Del yap ordan bak başka Sphere açıkmı veya spherenin ismini ne koyduysan o olarak geçiyor
nightsoul üyesi avatar
ctrl alt delete yap işlemlere gec harfe göre sırala sphereyi bul olmazsa eger bak şu şekilde yapcaksın

[SERVERS]
//First line should be the name of your shard (this is what people see when they connect)
//Second line should be the IP of your shard (this is almost always 127.0.0.1)
//Third line should be the port of your shard (this should be whatever ServPort is set to)
cafe
127.0.0.1 Not:burasını kendin girebilmek için veya aynı cafedeki arkadaslarının girebilmesi için bu şekil yapcaksın
2593

Server adın
no-ip adın .no-ip.biz
2593

//Uncomment the 3 lines below this if you have a router
//First line should be a name different than your shard name above this
//Second line should be your real/external IP (www.whatismyip.com)
//Third line should be the shard port (this should be whatever ServPort is set to)
//Server adın (burdaki ismin yukardaki server adın kısmı ile aynı olmamasına dikkat et derim )
//no-ip adın .no-ip.biz
//2593

[eof]
işte sphere.ini sonunu bu şekil ayarlarsan ve eger modeminin 2593 nolu portunuda actıysan sorun yasamıycaksın mrk etme ;)
Silindi üyesi avatar
Silindi
Members
0.9
sphere.ini'de no-ip'yi yazınca 56b'de hata veriyor

[f_onserver_start]
serv.servip no-ip // veya serv.ip 'de olabilir emin değilim
Arkadaşlar Şimdi O Sorunu Çözdüm Şimndide Bu Çıktı. Arkadaşıma. LoginServer=Lionely.no-ip.biz,2593 diye veriyorum ipi clientete ismini şifresini giriyor server açık gözüküyor serverin ismi çıkıyor tıklıyor Ya Connecting Diyo yada geri atıyo anlamadım gitti spherede bu yazıyo .

Login Tugi
dc:Client disconnected [Total:0] ('85.108.180.197' 0/0)

20:28:ERROR:tugi (12c):Bad Msg(80) Eat 3 bytes, prv=0e0, type=3
20:28:ERROR:12c:Bad Login 4 (Timeout / Wrong encryption)
ERROR:dc:Bad Login 3 (Bad password)

Ndir anlamadım herkez diyo client versiyonunu deiştir degiştiriyorum gene olmuyor

'' 2.0.3 , 5.0.0. , 3.0.0 '' deniyorum olmuyor napıcam
aslan_68 üyesi avatar
arkadaşım server ini ye gir ve ordan accapp yi bul ve onu 2 de sonra dene
;);)
Almin üyesi avatar
https://www.ultima-strike.com/dokuman/sphere-spherecrypt <------- burada client kodları var buraya gir ve orda yazanları kopyala ve spheredeki spherecrypt.ini yi aç içine yapıştır :D ama sadece kopyaladığın kısıma
aslan_68 üyesi avatar
arkadaşlar bi sorun var scrpt dosyasına yeni scrptları koyuyorum olmuyo uni csrpt i ni koydum mesela yapıyorum olmuyo bi yardım edin ne olur:(
dogus1 üyesi avatar
bısı sorcam arkadaslar ben nasıl hamachısız server accam yardım plss lutfen acele
arama arama arama kac defa denecek sitede sag ustte
Arama Bolumu Sana Yardımcı Olabilir Bi Dene !!!!
keyqubath üyesi avatar
:) alpercik.. sphere konsola serv.name xxxx uo yaz enter sonra serv.ip xxxx yaz enter:S:S:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.