Arkadaşlar pvp server için ortak arıyorum hazır pack var ise öle sallamadan olmadan ? açmak [email protected] ekleyin konuşup anlaşırız. Maddi manevi hiçbir sorunum olmaz benimle ortak olacak kişinin de maddi vercek gücü olmazsa benim için önemli olmaz sadece ortak arıyorum var mı hazır pack açılıp kapanan serve r? Simdiden teşekkürler .!!:yes

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2010-08-20 00:15, 13 yıl önce)
pvp derken pvp serverından kasıtın ne olabilir ki? merakımdan soruyorum.Belki yardımcı olabilirim o yüzden.
Birazda kendinden bilgilerinden bahsetsen, daha rahat bulabilirsin.
Umarım bulursun.
skylord51 : Arkadaşlar pvp server için ortak arıyorum hazır pack var ise öle sallamadan olmadan ? açmak [email protected] ekleyin konuşup anlaşırız. Maddi manevi hiçbir sorunum olmaz benimle ortak olacak kişinin de maddi vercek gücü olmazsa benim için önemli olmaz sadece ortak arıyorum var mı hazır pack açılıp kapanan serve r? Simdiden teşekkürler .!!:yes

Yüzsüzlüğe bak hazır pack'de olur diyo.
artık insanlar rahat :)
pes :)
:yes
hazır pack olanlara ortaklık teklif ediyor :)
arkadaşlar rahatlık falan yok ortada .! :@ benim yapmak istediğim 1 servera emek vermiş biri ile ona maddi olarak ortak olmak istedim sadece bu yoksa benimde yazdığım projeler olmasaydı kendimde pack yapardım tekrar o arkadaşlara .!!
Ultima'nın sonu vahim.. Umarım aradığını bulursun
Ultimanın zaten sonu geldi kardeş bizim hep birlikte asıl yapmamız gerek ezik büzük serverları devirmek yani nediye açıyorlar arkadaşım ya 10 yaşındaki cocuklar server açıyor gözlerm kıpkırmızı oldu sinir küpü oldm be eskiden cok güzeldi 3-4 server istediğine gir kapanmaz süperdi smdiki gibimyidi sanıorsunuz ya ne biçim oldu ultima :S allah belalarını versin diorm o kişilerin. !
İnsanlara artık o kadar çok ön yargı ile yaklaşır oldunuz ki, cidden Ultima Online dünyasında ya da bu İnternet dünyasında değer verilecek insan olmadığı kanısına varmaya başlıyorum. Arkadaşlar, kimin nasıl neye ortak olduğu önemli değil, bu kişi belki tamamen iyi niyetiyle bunu söylüyordur, belki söylemiyordur. Her seferinde böyle aşağılarcasına yorum yapmak size ne veya neler kazandırıyor merak ediyorum. Eğer konu ile ilgili bir yorumunuz yoksa niye kişiyi rencide ediyorsunuz? Bu çok mu hoşunuza gidiyor. Biraz daha insancıl olabilir ve yorumlarınızı bu şekilde yapabilirsiniz.

@skylord
Sana hedeflediğin amaç uğrunda başarılar diliyorum, belki iyi, belki kötü. Ne yaptığın veya yapmak istediğin benim için önemli değil ama bundan sonra arkadaşlar sana msn veya pm yolu ile ulaşır. Başarılar.

-Sanırım benim bu yorumun o kadar da zor olmasa gerek..

// Kilit
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.