arkadaslar ben yabanci bir serverda gormustum meditation otomati olarak aktif oluyordu war moda gecince yada buyu yiyince duruyor sonra bir daha basliyordu boyle birsey nasil yaparim ?
Scriptini yazarak yapabilirsin. Mesela kişinin (oyuncunun "plevel 1") meditasyonunu sorgulatırsın, otomatik olarak scriptten fulletirsin. Scriptini istiyorsan bence çok basit birşey bazı dökümanlara göz atarak eski konulara vb. kendinde yapabilirsin.
Bence böyle birşey için uğraşmaya değmez. Nede olsa tek bir tuşla meditation skillini macro sayesinde kullanabiliyorsun. Bence meditation'u, meditation yapan özellikte bu :asik2
Novice
-14.8
Manasını doldurtacağın bir oyuncuya bir eşya verdirtirsin.Bu item oyuncunun manası dolana kadar her saniyede "+1" mana verir.Kişinin manası 100 olduğu zaman eşyayı sildirtirsin.
Some_one : Bence böyle birşey için uğraşmaya değmez. Nede olsa tek bir tuşla meditation skillini macro sayesinde kullanabiliyorsun. Bence meditation'u, meditation yapan özellikte bu :asik2
Meditasyon , orjinalinde pasif olarak çalışan bir yetenektir. Mavi skill butonuna basıldığında bir adım bile atarsanız konsantrasyonunuz bozulur ve tekrar pasif mana dolumuna geçilir.
okey fikirler icin sagolun yaptim :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.