selamlar. Sphere X'te oyun içerisinde oyuncunun diyalog üzerinden herhangi bir ayarı (örneğin pin değiştirme ekranı ) yapılan bir değişikliği kaydederken oyuncunun hesabını oluşturduğu ilk andaki şifresi ile kontrol etmek istiyorum ancak console da Can't resolve hatası veriyor.
if (STRMATCH(<src.account.password>,<ARGTXT[3]> )) local.pass <argtxt[3]> src.account.tag0.password <local.pass> else src.sysmessage @38,,1 İlk girişteki şifrenizi girmelisiniz. src.dialog d_pin_belirle return 1 endif
yardımcı olabilir misiniz?
Sphere.ini de md5 password ayarı açık mı?
Yani <src.account.password> dediğin zaman şifre mi görünüyor yoksa md5 hali mi görünüyor ? Birde şifre sadece rakam mı yoksa rakam harf karışık mı ? Decimal-Hexadecimal durumu olmaması açısından emin olmak için soruyorum.
Eğer sphere.ini de md5 password ayarı açıksa sorguyu " if (strmatch('<src.account.password>','<md5hash <argtxt[3]>>')) " gibi sorguaman gerekebilir.
#429425 Nefrelius:Sphere.ini de md5 password ayarı açık mı?
Yani <src.account.password> dediğin zaman şifre mi görünüyor yoksa md5 hali mi görünüyor ? Birde şifre sadece rakam mı yoksa rakam harf karışık mı ? Decimal-Hexadecimal durumu olmaması açısından emin olmak için soruyorum.
Eğer sphere.ini de md5 password ayarı açıksa sorguyu " if (strmatch('<src.account.password>','<md5hash <argtxt[3]>>')) " gibi sorguaman gerekebilir.
md5 ayarı kapalı ve şifreler rakam harf karışılık giriliyor.
Arkadaşın sorunu çözüldü.
SphereX kullananlar için oyun içi password değiştirirken plevel 1 karakterler account şifresini görememekte.
Eğer sphereX kullanıyorsanız oyun içinde şifre değiştirme işleminde gerekli sorguları serv.triggers.scp içerisinde ki f_onaccount_pwchange altında yapabilirsiniz.