Beyler türkçemizi düzgün kullanalım nasıl yazıldığını bilmediğiniz kelimeleri yazmayın namıdeğer nedir bu sadece dilde okunarak dönmüştür yazılışı namıdiğerdir.
tamam o zaman söle acık konusalım bende eski uo alemindenim sadece ismimi duyurmak istemiyorum yeni bir nickle geldim bunun sebebide sunucu actım 1 cok insan gelip edit yap bunu ver sunu ver demelerinden bıkmam lexise gelince gerektigi parasını benle anlasma yapmadı yaptıgı kişi benim arkadasım snucu sahibi haberi olmadan iş yapılıor daha sonra oluyor ve ben lexisi cok ii tanıyorum emeklerinide yaptıgı işleride iyi biliyorum gerektigi ve söledigi para hesabına gectiigi taktirde bize 1 komplo kurup sizin beyninizi celiyor sadece ismi eski [ LEXİS ] bumudur yani.. ?
Adın sanın duyulmamış 2 gün önce foruma website tasarımı yapılır diyip kod editlemekten başka birşey yapmayan , daha sonra da post unu silen biri olduğun için sana güvenmek adına hiç bir nedenimiz yok.Eski uo aleminden olman bir şey değiştirmiyor hareketlerine bakarsak 15 yaşında çocuk izlenimi veriyosun.Ayrıca konuşma tarzın da bunu destekler nitelikte.Yeterli olmuştur umarım bu kadar açıklama.
Rexium : tamam o zaman söle acık konusalım bende eski uo alemindenim sadece ismimi duyurmak istemiyorum yeni bir nickle geldim bunun sebebide sunucu actım 1 cok insan gelip edit yap bunu ver sunu ver demelerinden bıkmam lexise gelince gerektigi parasını benle anlasma yapmadı yaptıgı kişi benim arkadasım snucu sahibi haberi olmadan iş yapılıor daha sonra oluyor ve ben lexisi cok ii tanıyorum emeklerinide yaptıgı işleride iyi biliyorum gerektigi ve söledigi para hesabına gectiigi taktirde bize 1 komplo kurup sizin beyninizi celiyor sadece ismi eski [ LEXİS ] bumudur yani.. ?

Güzel kardeşim yalan söylüyorsun bari mantıklı söyle. Daha para almadan size güvenip web sitenizi yaptım, scriptlerinizi toparladım ve gereken sabrı gösterdim haftalarca bekledim. Ödeme gelmediğinde web sitenizi ve account sisteminizi sildim. Ödeme yapmış olsanız zaten yaptığım bir şeyi neden sileyim aynı tasarımı başkasına satacak halim de yok değil mi? remote şifresini değiştirdiğiniz için scriptlere zaten bir şey yapmadım hala ne konuşuyorsunuz burada onu anlamıyorum. Durduk yere komplo teorileri geliştirecek halim yok.
Yigit Senle Muhabbet Eden Yok Sadece Sen Kendinle Böbürlenen Bir Kişiliksin.
@Rexium Bak arkadaşım amacım seni aşağılamak yada kötülemek değil ama sen zorla gelin beni aşağılayın kötüleyin diyorsun. Sana bir örnek vereyim. Şimdi msn'den seni eklesem sana desemki;

-Ben eski uo aleminden biriyim ama nickim yeni sunucum var edit yap sunu bunu yap demesinler diye yeni nickimi kullanıyorum. Ayrıca web tasarım ve programlama işi yapıyorum. Aynı zamanda script pack satıyorum. Bana yaptırmak istermisin dediğim zaman bana ne cevap veririsin?

-Sende kimsin ya tanımıyorum ben seni nerden güvenicem ben sana adın ne adresin ne yaşın başın kaç? kimsin nesin necisin arkadaşım? Üçkağıtçımısın dolandırıcımısın yoksa heycan arayan bi çocukmusun??? demezmisin??? Bizde bu yüzden sana soruyoruz. İyi hoş sen bunları yapıyorsun ne güzel ama bunlara yapman için insanların güvenini kazanman gerek. Bunları düşünmeden bu şekilde davrandığın için yaşının küçük olduğunu varsıyorum. Öğren diye söylüyorum millet seninle dalga geçmesin alay etmesin diye. Yoksa burdaki kimse seni tanımıyor kalkıpta sana güvenipte niye bi alışveriş yapsınlar seninle??

Şahsen ben Web tasarım ve programlama işi yapıyorum ama adresim ve telefonum belli istendiği takdirde müşterime veya benimle irtibata geçen kişileri fatura bilgilerini yolluyorum vergi dairesi-tc no- telefon- adres vs ne isterse verebiliyorum.. Çünkü karşımdaki kişinin güveninin kazanmam gerek bi şekilde ve benim güvenilir birisi olduguma ikna etmem gerekki benimle alışveriş yapsın... Bilmem anlatabildimmii?
Bak Kardeşim Ben Kimseye Zorla Malda Satmıyorum Ne Adi Bir İnsanım Nede Karaktersiz Sadece Yazdım Bu Konuyuda Uzadıca Uzadıı

illlaki tanımak isteyen varsa beni pm atarsınız konusurz arnım ak benim kardeşim kimseden korkumda yok kimseyide dolandırmısım gelip 1 kişi parasını aldıgı halde param verilmedi dior eski isimli insan ve bu adamın dogrusunda bana laf uzanıyor ben sadece sunu diyorum benim gönlüm rahat kimseyide dolandırma peşinde degilim allaha şükür arın terimizle para kazandık harama bulasmadık bulasmayacagımda herkez ekmek parası peşinde artık bir sey daha yazmıyorum yani bunları yazdım inş beni anlarsınız sanada 1 sey demiorum AMEON sende haklısın tanımadıgın insanla iş yapmazsın belki ama tanıdıgın insanlardan daha ii olur bazen tanımadıkların ;) hadi eyw saolasın genede yorumun icin
Sen beni hiç anlamamışsın. AMEON değil ayrıca Anemon. allah çarşına pazar versin.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.