Silindi
Merhaba Forumda araştırdım fakat büyüler ile ilgili fix bulabildim. Benim sorunum in mani an mani gibi büyüleri attıktan sonra peşine koşarak recall olabilmeleri gate açabilmeleri buna karşı nasıl bişey yapabiliriz? Yardımcı olan herkese çok tşkler.
Verdigim kodu playerlara verdigin bir eventin altina koy... 2 tane ayni trigger&裟dan olmamasina dikkat et.

on=@spellcast
if (<src.findid.i_rb_delay> || (<src.findid.i_rb_delay2>)
	src.sysmessage Runebook kullanirken buyu atamazsiniz.
	return 1
endif
Silindi
Members
2
Akillis tşkler fakat sorun runebook kullanırken büyü atmaları deil runebook kullanmadan önce büyü atıp runebook kullanmaları. In mani atıp açık kitaba tıklayıp koşarak recal oluyorlar. i_rb_delay freez yapmıyor öyle olunca adam koşmaya devam ediyor.
Sende magery.scp'nin içinde bir eşya yarat adam her büyü attığında üzerine o eşya eklensin 5 sn sonra silinsin sonra runebook'ta o eşyayı sorgulat varsa menüyü kapatsın.
Silindi
Novice
3.3
Recallden once f_fizzle komutunu kullandır.
Bende sana dedim ki playerlara verdigin eventin birine koy ... Sorunun cozulur, bir dene ... Ayni seyi bende kullaniyorum.
ON=@Spellcast e src.dialogclose d_runebook ekleyerek yapabilirsin?:ters
Buda etkili bir çözüm.
Silindi
Expert
14.3
Akilllis pardon yanlış anladım ben runebookun recall olunurken verdiği eventin altına koyacagımı sandım şimdi anladım demek istedğini kusura bakma.Akillis ve [Ragnar] Dediklerinin ikiside güzel ama [Ragnar] dediği yolu kullanıyorum çok tşkler yardımlarınız için umarım bu başlık başka arakdaşlarında işine yarar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.