Mrb arkadaşlar bi kaç sorum olacak
1. sphere 55r de sphere.ini yada tables içinde yanlış hatırlamıyorsam ingilizce küfürlerin olduğu bir bölüm vardı, oyun içinde shit, cum , tit fln yazdığımızda !!# fln olarak gözüküyordu, 56b'de bunu nereden ayarladığımızı bulamadım, scriptlere baktım ama içlerinde yoktu.

2. Skills menüsünün içindeki animal taming butonuna basıldığında target almasın istiyorum, örneğin bir mesaj versin Taming Staff kullanın gibisinden, şöyle bir şey yaptım ama mesajı vermek haricinde targeti almasını engelleyemedi.


[SKILL 35]
DEFNAME=Skill_Taming
KEY=Taming
TITLE=Animal Tamer
PROMPT_MSG=Taming staff kullan
DELAY=2.0
STAT_STR=30
STAT_INT=40
STAT_DEX=60
BONUS_STR=30
BONUS_DEX=10
BONUS_INT=60
BONUS_STATS=0
ADV_RATE=10.0,200.0,800.0

on=@skillstart
src.sysmessage @0481,,1 Olm tame staff kullan
return 1

ve son sorum da bir rica, biri bana düzgün çalışan magery fix yollayabilirmi? bu spell delayler fln bi türlü ayarlayamadım.
Şimdi canım arkadaşim optionsa geliyorsun sağ en alttaki buttona basiyorsun oradan filter obsecnity seçeneğini kaldiriyorsun ve cum , ass gibi sanüsrlemeler ortadan kalkiyor.
Peki ama bunu bütün oyuncular için geçerli kılamaz mıyım? Oyunda bi eşya yapıyorum atıyorum Armor of Assassins, Armor of A$!##!sn olarak gözüksün istemiyorum, sonuçta orayı bilen var bilmeyen var, tabi başka yolu yoksa bunada şükür :)
Bilgim yok fakat oyunda duyuru geçsen 2gün oyuncular aktif eder onu ;)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.