Merhabalar , 2 adet sorum olucak kaynak bulamadım

1. Sphere/Scriptc Kloserınde Yeni Metin Belgesi Açtığımda Scriptc i koyduğumda uzantısı scp olarak ayarlığımda ve son olarak sphere ' r ' yaptıktan sonra o scp yi görmemesi bunu nası sağlayabılırım . Script Dosyasındakı heryangı bir Scp Uzantılı dosyaya eklediğimde çalışıyor bunun için özel bir ayarmı gerekli teşekkürler.

2. Oyunda britainde başlıyor , pvp amaçlı server yapıyorum öğrenmek amaçlı sorum başlangıc yerini nasıl değiştirebilirim ?


Teşekkürler
sphere.ini DEn
daha ayrıntılı olursa sevinirim
Neophyte
-1.7
2. sorun spheremenu.scp de 449. satırda britainde .go britain yapıyor ordan tüm şehirleri değiştirebilirsin istediğin gibi. Yanlış hatırlamıyorsam... Kolay gelsin.
Uzantısını nasıl değiştiriyorsun ? Burası önemli bir nokta. Bilgisayarım / Araçlar / Klasör Seçenekleri / Bilinen Dosya Uzantılarını ( Türlerinide olabilir ) işaretini kaldır. Böylece uzantısını tam olarak değiştirebilirsin.

Britain de başlama olayını ise tam hatırlayamadım.
Öteki türlü sen sonuna .scp eklersin ama script.scp.txt olur, bilgisayar gene onu txt olarak okur..
Dediginiz Sekilde yapıyorum uzantıları gözüküyor ekliyorum scripti uzantısı olan txt yi silip scp ekliyorum ama yine r attığımda olmuyor :( başka yolu varmı tanıtmanın ?
firehellsly : Uzantısını nasıl değiştiriyorsun ? Burası önemli bir nokta. Bilgisayarım / Araçlar / Klasör Seçenekleri / Bilinen Dosya Uzantılarını ( Türlerinide olabilir ) işaretini kaldır. Böylece uzantısını tam olarak değiştirebilirsin.

bu şekilde yaparsan scplerin uzantıları gözükür. ve txt yerine scp olarak değiştirebilirsin ama bundan başka nasıl tanıtabilirsin sphere'ye bu konu hakkında bir bilgim yok..
Neophyte
-1.7
En iyisi rarla, içinden .txtyi .scp yap çıkar dışarı olsun :D
hocam spheretables scriptine o ekledıgın scrıptin nerde oldugunu yaz ordan yapabilirsin
cani : En iyisi rarla, içinden .txtyi .scp yap çıkar dışarı olsun :D
aynen en kolayı bu ben bunu yapıyorum
:yes
Spheretables ta belirtilen scriptleri, , sphereserv.exe ilk açılırken tanımlar ve herhangi bir değişiklik halinde de bu scriptlerin yerini zaten bildiği için değişikliği görür.
Yeni bir script eklediğinizde, kapatıp tekrar açmanız gerekiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.