Arkadaşlar gerçekten çok sıkıldım ve benim gibi sıkılan arkadaşların olduğuna eminim. Güzel yaratıcı,özgü sistem,oyunu kolaylaştırıcı birşeyler ve benzerleri bu tür aklına birşeyler gelip fakat algoritma bilgisi olmadığı için kodlayamayan arkadaşlar burda fikirleri paylaşır algoritma bilgisi olan arkadaşlarda kodlarsa hem hoş vakit geçirebilir hem birbirimizin eksiklerini tamamlayabiliriz diye düşünüyorum. Yaratıcı fikirler bekliyorum iyi geceler.
Oyunu kolaylaştıra kolaylaştıra zaten milleti kolaya alıştırdınız. Ertesi gün isede ''Uo Bitti ! Aman Tanrım !! Nerde o Günler !! '' adlı başlıklar açıyorsunuz.
Yıllar önce yine bu platformda bu işleri ücretli yapan arkadaşlara kızdğım için çok pişmanım :) Böyle işler ufak da olsa ücretle yapılmali ki hem scripting kolay dağıtılması engellensin hem de ciddi kişilerle bu işler yapılsın maksadında.
Bence Script paylaşım platformları kapatılmalı - SphereWiki @ Torfo kapanmalı ve Sphere server forumları kapanmalı.. Şu anda var olan scripterleri öldürmeli ve sunucu sahiplerinin derisini yüzmeliyiz. Ondan sonra EA Games'e istediğimiz bir sunucunun özelliklerini anlatıp bize orjinal ve ücretsiz bir sunucu acmasını talep etmeliyiz..
Ultio : Bence Script paylaşım platformları kapatılmalı - SphereWiki @ Torfo kapanmalı ve Sphere server forumları kapanmalı.. Şu anda var olan scripterleri öldürmeli ve sunucu sahiplerinin derisini yüzmeliyiz. Ondan sonra EA Games'e istediğimiz bir sunucunun özelliklerini anlatıp bize orjinal ve ücretsiz bir sunucu acmasını talep etmeliyiz..
oldu olacak bikerede versin ne la o öle
Sağlam server açıcak vatandaşlar önce bir hacker grubu kurmalı/anlaşmalı. Sağda solda nekadar eziq server varsa sırayla hack yapılmalı, darbe vurulmalı.. Ardından özveri ile hazırlanan bir server sunulmalı.. Ama özveri ile! zamandan tasarruf yapayım, cabuk sunayım diye mazeme calan insaat muhendisleri gibi değil. Sonra açılan server da online stafflar devamlı aktif olmalı. Gerekirse nöbetleşe..! Staffların hepsi reelden tanıdık, işini bilen ve hepsi Uo'nun yolunda yürümeye yemin etmiş, edit ve haksızlığa tamamen karşı, paladinvari insanlar olmalı.. Sunucu hostu da sağlam seçilmeli, aynı anda birçok uyeyı kasmadan taşımalı.. Tabi birazcıkta reklam bütçesi vs.. Tabi bunları bir araya getirmek, imkansız olduğundan arkadaşlarla cs cevirmeli bilemedin yeni sıngle oyunlar cıktı. Risen.. guzel oyun.. Hem Dragon age: origins felanda cıkıyor. 120saatlık oyun süresi varmıs :) oh..
Members
0.1
Ultio : Bence Script paylaşım platformları kapatılmalı - SphereWiki @ Torfo kapanmalı ve Sphere server forumları kapanmalı.. Şu anda var olan scripterleri öldürmeli ve sunucu sahiplerinin derisini yüzmeliyiz. Ondan sonra EA Games'e istediğimiz bir sunucunun özelliklerini anlatıp bize orjinal ve ücretsiz bir sunucu acmasını talep etmeliyiz..

Klasik oyuncu düşüncesinin güzel bir özeti olmuş, tebrik ederim =)
Ultio ' a %de 1000 katılıyorum! Hatta server sahiplerinin birkaçını sallandırıcan meydan da.. Bak ozaman açan çıkıyor mu server merver
[Nores] : Arkadaşlar gerçekten çok sıkıldım ve benim gibi sıkılan arkadaşların olduğuna eminim. Güzel yaratıcı,özgü sistem,oyunu kolaylaştırıcı birşeyler ve benzerleri bu tür aklına birşeyler gelip fakat algoritma bilgisi olmadığı için kodlayamayan arkadaşlar burda fikirleri paylaşır algoritma bilgisi olan arkadaşlarda kodlarsa hem hoş vakit geçirebilir hem birbirimizin eksiklerini tamamlayabiliriz diye düşünüyorum. Yaratıcı fikirler bekliyorum iyi geceler.

Konuyu Saptirmayalim Arkadas Guzel Bi Baslik Acmis ve Biras Yaratici Olun !
Some_one : Oyunu kolaylaştıra kolaylaştıra zaten milleti kolaya alıştırdınız. Ertesi gün isede ''Uo Bitti ! Aman Tanrım !! Nerde o Günler !! '' adlı başlıklar açıyorsunuz.

Ben bu siteye 4 hatta 5 yıl önce üye olduğumda da " UO öldü " diye başlıklar açılıyordu.
Master
59.2997
Türkiye'de oynanan Ultima Online'mı ki bitmiş olsun? Gerçek Ultima Online'ı oynamak ve öğrenmek istiyorsanız mutlaka orjinal sunuculara yöneliniz. Türkiye'deki standartlar üzerinden bakarsak zaten Türkiye'de oynanan Ultima Online değil, bambaşka bir hal aldı artık.
Adept
4.3
UO camiasinda onlarca yetkililik yapan insan varken, bunlardan cok azi gercek ideallere sahip. Cok azi gereken sabri, özveriyi, profesyonelligi göstermektedir. Her sunucuda bunu yapan bir bilemedin iki kisi varken, hicbir proje olmasi gerektigi gibi olmaz. Bu niteliklere sahip 10 kisiyi ayni cati altinda toplayin bakin neler oluyor.
Neran : UO camiasinda onlarca yetkililik yapan insan varken, bunlardan cok azi gercek ideallere sahip. Cok azi gereken sabri, özveriyi, profesyonelligi göstermektedir. Her sunucuda bunu yapan bir bilemedin iki kisi varken, hicbir proje olmasi gerektigi gibi olmaz. Bu niteliklere sahip 10 kisiyi ayni cati altinda toplayin bakin neler oluyor.

İşte buna gönülden katılıyorum..! Keşke en iyiler sağlam bir proje için çalışsa

Ki bu başarabilseler bile elbet server kuruldugunda olaya egolar karışıcak, tartışmalar doğacak..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.