ycihangir üyesi avatar
Arkadaşlar butun sorunlarım sizlerinde yardımıyla saolunki hallettim Insallah bozulmaz. Ama Son 2 Sorunum kaldı Onlarda Cok buyuk degil. Sizin yapabileceginiz Seyler.

1.Sorun ) Bir player charla girdim ve Buyu atmayı denedim. Sphere.ini Den Manayla ilgili Bolumu Regen=1,2,3 Hangisi oldugunu bilmiyorum. Mana gelme suresini 0.0001 Yapmama ragmen kendim macrodan meditation yapınca hala yavaş geliyor . Basmıyorum basmadanda normal aynı. Yani normal dediğim bunu 0.0001 yapınca hic bişi yapmadıgım halde mesela bu sure 20 oldugunda kendi halinde yavas geliyordu . 0.0001 yapınca kendi halinde [ biraz ] hızlandı ama Kendim Yapınca Yine aynı ha medi yapıyorsun kendi elinle ha bekliyorsun medi geliyor hızları aynı .ben Diyorum ki Normal kendin medi yapınca Nasıl hızlandırabilirim?

2.Sorun ) Yine bir player charla girdim ve 0.56b Versionumdaki Magical Silahlar scripti var. orda silahların Ismini Duzelttim. Fakat +15 katanaya Cift tıkladım Skillerim 0.0 Elime aldı :S Yani Skiller 0.0 ama eline artılı alıyor .

Şimdilik Kalan Son Sorunlarım Bunlar Insallah dahada fazla Cıkmayacagı dilegiyle..

Yardımınızı bekliyorum.Tesekkurler Ultima - Strike ve Sizler..
Katana'nın scriptini açıyorsunuz örneğin ;

on=@equip
if (<src.swordsmanship> != 100.0) && (<src.tactics> != 100.0)
unequip
endif

Diğeri ise meditation skilL'ini buluyorsunuz..
Advrate sini " 0.1,0.1,0.1 " yapıyorsunuz..
ycihangir üyesi avatar
Meditation dedigim oyle deil rp deil bu pvp serverida hızlı gelmesi icin mesela macroda meditation var basıyon yavas geliyo ondan diyorum.
Meditation macrosu ile medit yaptığınızda, hızlı dolması için,

Skill_Meditation niteliğini bulup
Delay=0,1 şeklinde yapınız.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.