Arkadaşlar butun sorunlarım sizlerinde yardımıyla saolunki hallettim Insallah bozulmaz. Ama Son 2 Sorunum kaldı Onlarda Cok buyuk degil. Sizin yapabileceginiz Seyler.

1.Sorun ) Bir player charla girdim ve Buyu atmayı denedim. Sphere.ini Den Manayla ilgili Bolumu Regen=1,2,3 Hangisi oldugunu bilmiyorum. Mana gelme suresini 0.0001 Yapmama ragmen kendim macrodan meditation yapınca hala yavaş geliyor . Basmıyorum basmadanda normal aynı. Yani normal dediğim bunu 0.0001 yapınca hic bişi yapmadıgım halde mesela bu sure 20 oldugunda kendi halinde yavas geliyordu . 0.0001 yapınca kendi halinde [ biraz ] hızlandı ama Kendim Yapınca Yine aynı ha medi yapıyorsun kendi elinle ha bekliyorsun medi geliyor hızları aynı .ben Diyorum ki Normal kendin medi yapınca Nasıl hızlandırabilirim?

2.Sorun ) Yine bir player charla girdim ve 0.56b Versionumdaki Magical Silahlar scripti var. orda silahların Ismini Duzelttim. Fakat +15 katanaya Cift tıkladım Skillerim 0.0 Elime aldı :S Yani Skiller 0.0 ama eline artılı alıyor .

Şimdilik Kalan Son Sorunlarım Bunlar Insallah dahada fazla Cıkmayacagı dilegiyle..

Yardımınızı bekliyorum.Tesekkurler Ultima - Strike ve Sizler..
Katana'nın scriptini açıyorsunuz örneğin ;

on=@equip
if (<src.swordsmanship> != 100.0) && (<src.tactics> != 100.0)
unequip
endif

Diğeri ise meditation skilL'ini buluyorsunuz..
Advrate sini " 0.1,0.1,0.1 " yapıyorsunuz..
Meditation dedigim oyle deil rp deil bu pvp serverida hızlı gelmesi icin mesela macroda meditation var basıyon yavas geliyo ondan diyorum.
Meditation macrosu ile medit yaptığınızda, hızlı dolması için,

Skill_Meditation niteliğini bulup
Delay=0,1 şeklinde yapınız.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.