Arkadaşlar butun sorunlarım sizlerinde yardımıyla saolunki hallettim Insallah bozulmaz. Ama Son 2 Sorunum kaldı Onlarda Cok buyuk degil. Sizin yapabileceginiz Seyler.
1.Sorun ) Bir player charla girdim ve Buyu atmayı denedim. Sphere.ini Den Manayla ilgili Bolumu Regen=1,2,3 Hangisi oldugunu bilmiyorum. Mana gelme suresini 0.0001 Yapmama ragmen kendim macrodan meditation yapınca hala yavaş geliyor . Basmıyorum basmadanda normal aynı. Yani normal dediğim bunu 0.0001 yapınca hic bişi yapmadıgım halde mesela bu sure 20 oldugunda kendi halinde yavas geliyordu . 0.0001 yapınca kendi halinde [ biraz ] hızlandı ama Kendim Yapınca Yine aynı ha medi yapıyorsun kendi elinle ha bekliyorsun medi geliyor hızları aynı .ben Diyorum ki Normal kendin medi yapınca Nasıl hızlandırabilirim?
2.Sorun ) Yine bir player charla girdim ve 0.56b Versionumdaki Magical Silahlar scripti var. orda silahların Ismini Duzelttim. Fakat +15 katanaya Cift tıkladım Skillerim 0.0 Elime aldı :S Yani Skiller 0.0 ama eline artılı alıyor .
Şimdilik Kalan Son Sorunlarım Bunlar Insallah dahada fazla Cıkmayacagı dilegiyle..
Yardımınızı bekliyorum.Tesekkurler Ultima - Strike ve Sizler..
Meditation dedigim oyle deil rp deil bu pvp serverida hızlı gelmesi icin mesela macroda meditation var basıyon yavas geliyo ondan diyorum.
39
C:\Sphere\
, ---
18.50
171
0
Meditation macrosu ile medit yaptığınızda, hızlı dolması için,
Skill_Meditation niteliğini bulup
Delay=0,1 şeklinde yapınız.