Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
sonunda bitirdim sunucumu güzel oldu gerçekten emeğe deyip deymediğini zaman göstercek ama şu 2,3 problem için yardımınızı isteyeceğim..

1. banka check sisteminde (newitems.scp,275)Can't resolve <gp> (bu hatayı verdiği yer banker check dialogunda çıkan ''Sayın xxx, bankanızın en üst kısmında <gp> altın bulunuyor.'' dendiği yer.Buraya kişinin bankasındaki parayı göstermesi için ne yapmalıyım?

2. Guildden bağımsız order/chaos sistemi istiyorum, bunları şehirde taştan yapılan şekilde, bunun hazır hali varmı yada ne yapmalıyım? Guild taşından yapılan order/chaosla çakışmaz değilmi? Yani mesela guildden dolayı order olmuş biriyle, şehirden kendini order yapmış birisi birbirne yeşil gözüksün istiyorum.

3. Housing scriptim şöyle bir hata veriyor.
04:14:ERROR:(housing.scp,4268)Can't resolve <src.targ.link>
04:14:ERROR:(housing.scp,4268)Undefined symbol ''
scpde olduğu yer:

4. Oyunda görev veren bir adam yaptım, bu adamın verdiği görevi tamamladıktan sonra, oyuncunun bir daha karakter durduğu sürece bir daha o görevi yapamaması için ne yapmam gerekli?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2011-06-11 05:23, 12 yıl önce)
Master
59.2997
1) çek sistemindeki karakter referanslarına (src) dikkat et. karakterin parasını almak için src referansı kullanman gerekebilir (src.gp gibi)

2) hazır sistem pek bulabileceğini sanmasam da kendin geliştirmeye başlayıp takıldığın yerlerde danışırsan ideallerinde belirlediğin sisteme ulaşman daha hızlı olur. hazır sistem bulsan da kafandakine uydurman için bayağı bir uğraşman gerekebilir.

3) ev sisteminde kapının linklendiği yer ile link arasında bir problem var gibi görünüyor. linklerdeki referansların karşılığı olduğundan emin olun.

4) en basit yöntemiyle görevi yapan karaktere bir tag verip onu kontrol ettirebilirsin. görevi tamamladığında tag aktif olur ve tekrar görev almak istediğinde sorgulatıp mevcutsa görevi yapamamasını sağlayabilirsin.
Check sorununu hallettim functionlarında eksiğim varmış 4üde halletcek gibi duruşum var :) ama bu 2. ve 3. problemlere biraz daha yakın temasla yardımcı olurmusun :)
bendede var böyle bişey

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.