Syntax:
emeğinize sağlık
The codes was writting KadhraS & Noxier anlamını merak ettim de
kadhras:
Bu kodlar kadhras & noxier tarafından yazılmıştır.
Syntax:
@Kadhras bende biliyorum orda ne yazılmaya çalışıldığını fakat yanlış yazılmış sanırsam
Kadhras:
Öylesine yazdığımız bir script zaten ben yazdım noxier kısalttı sonra 1-2 eklemem oldu.O kadar yukarıdaki yazıları makara olsun diye yazdım
Jhem:
adam sana ciddi bişi sordu sen sanki cok biliyormuş gibi makara olsun diye yazdim diyorsun boş boş konuşmada adama yardim edebiliosan et edemiyorsan birak ben edeyim
[Holygun] : bişey sorucam:
for n 1 <ddef.toplamspawn>
denilmiş yani war olan sizin belirlediğiniz softcode olarak elinizlen girdiginiz uidleri denetliyor sanırım.
yani yine hammallığı siz yapıyorsunuz.
Böle bir sistem yazılmasında tamam gump ı güzel olabilir. ancak şöyle bi konuda war. madem uid leri buraya giriceksiniz. direk bi gump altına kordinatlarını yazsanız daha kolay olmazmıdaha kısa olur
sade olur aynı kapıya çıkar. bi ton def mef uğraşmazsınız.
he böle bi sistem yapmayı düşünüyorsanızda. sql ile deneyin derimbu konuda üstadımız
suicide hoş bizde bıraktık gibi bişey artık uo yu ama 56 B biliyorum diyen 3 kişiye scriptleri wersekte kuramadılar
ne hikmetse. neyse benim diyecegim şudur. 56B ve mysql yemede yanında yat
[Holygun] : bişey sorucam:
for n 1 <ddef.toplamspawn>
denilmiş yani war olan sizin belirlediğiniz softcode olarak elinizlen girdiginiz uidleri denetliyor sanırım.
yani yine hammallığı siz yapıyorsunuz.
Böle bir sistem yazılmasında tamam gump ı güzel olabilir. ancak şöyle bi konuda war. madem uid leri buraya giriceksiniz. direk bi gump altına kordinatlarını yazsanız daha kolay olmazmıdaha kısa olur
sade olur aynı kapıya çıkar. bi ton def mef uğraşmazsınız.
he böle bi sistem yapmayı düşünüyorsanızda. sql ile deneyin derimbu konuda üstadımız
suicide hoş bizde bıraktık gibi bişey artık uo yu ama 56 B biliyorum diyen 3 kişiye scriptleri wersekte kuramadılar
ne hikmetse. neyse benim diyecegim şudur. 56B ve mysql yemede yanında yat
Jhem : Rexos Sen Kim sin Lan Daha DÜn Bana Script Script Diye Yalvariyordun Guildin Bir Factionunu Bile Yapamiyordun Aptal Aptal Konuşma.. Sen Kimsin COcuq Bak Getirme Beni Yanina