Öncelikle herkese selamlar.Kısa bi' sorum olacak fazla vaktinizi çalmayacağım.Sphere scripting öğrenmek istiyorum fakat hangi dökümandan başlayacağımı bilmiyorum.Evet Ultima-Strike yada SphereWiki'de dökümanlar var fakat bu dökümanları okuma sıram nasıl olmalıdır hangisinden başlamalıyım ? "Ohoo boşver yeni başladıysan hiç bulaşma" cı arkadaşlara da saygı duyarım fakat bu tür yorumlar yazılmazsa mutlu olurum.Gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar desteklerini esirgemezlerse hepsine binlerce kez teşekkür ederim şimdiden.

P.S. : Sphere Server Vista'da sorun çıkarıyor mu bileniniz varsa yazabilir mi ?

Hepinize iyi çalışmalar.
Lin.
ben vistada açamıyorum clientı ama sende deneyebilirsin eatbytes gibi bi hata veriyo.

1- itemdef ve chardef
2-template typedef
3- event
4- function
5- dialog
6- tag ve var
7- bunlar üzerinde baya bi çalış...
8- for - local
9- sql
10- sendpacket
11- cliloc

ama mesela türkiyede prompt kullanan görmedim onun üstündede çalışabilirsin ben bi ara uğraşcam onun hakkında :p
Master
59.2997
Merhaba,

Eğer ingilizcen intermediate seviyesinde ise sphere'ın wikipedia adresinde bulunan bölümleri chapter - 1'den başlayarak sırası ile çalışabilirsin. Sitedeki dökümanlar konusunda bir sıra vermem doğru değil şu anda. Dökümanlar senin öğrenme becerin, algoritma yeteneğin ve isteğin ile doğru orantıda sana yardımcı olacaktır. Ayrıca destek almak konusunda forumlarımızı kullanabilirsin. Kişisel sorular veya sormak istediğin şeyler olursa profilimden messenger adresimi ekleyip dilediğin konuda yardım alabilirsin.
@ Basic
Teşekkür ederim yardımın ve anlayışın için hemen deneyeyim sphere olayını bir daha.

@Slothere
İngilizce biraz kasabilir beni şimdilik Türkçelerle idare edeyim (: Fakat yardımseverliğine minnettarım saygı duydum (: Bi' de şey için demiştim o sırayı , bazı dökümanlarda atıyorum "eğer func bilginiz varsa bunu rahat yaparsınız" diyor.E şimdi önce onu mu okuyayım func. dersini mi karıştırıyorum. (:
benim verdiğim sıra rahatlatır seni yani en azından ben bu sırayı takip ettim :D
Basic : benim verdiğim sıra rahatlatır seni yani en azından ben bu sırayı takip ettim :D

vallahi bana da öyle geldi teşekkürler.
Bişey sorcam arkadaslar.Ben bir script yaptım tüm skilleri 100 lüyor onda sorun yok sadece 100 lendikten sonra silinmessini istiyorum.Nasıl yapabilirm ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.