uzun zamandır sphere scriptinge bakmıyodum yaklaşık 3 4 yıl kadar aradan sonra bi göz gezdiriyim dedim ama kaldığı yerde açıkcası offical sitelerinde bile pek bi ilerleme göremedim.
bazı serverlarda güzel databaseli scriptler kullanılıyor işin içine database girincede php .net fln üzerinden rahatlıkla bağlanılabiliniyor burdada scriptler/sphere bölümüne web etkileşimli scriptler die bi bölüm açılsa da en azından benım sıkıntım geçse boş zamanlarımda :)
Zor ve uğraşmak isteyen sistemler olduğu için paylaşılacağını sanmam ama umarım olur :)
game üzerine yaptığınız web çalışmaları mevcut mudur?
Master
59.2997
Tam olarak anlamadım demek istediğini. Bu tarz scriptlerin paylaşılmasını mı istiyorsun yoksa bölüm açılsın ben paylaşıcam mı diyorsun? Eğer paylaşım yapmak için bölüm açılmasını bekliyorsan forumlardan da paylaşabilirsin. Hatta daha bile güzel olur, yorumlarlar vs. Paylaşılmasını bekliyorsan da artık o kapasiteye sahip adam mı kaldı da paylaşacaklar. Pek ümit bağlama derim, editörün ötesinde adam yok şu an piyasada.
sphere 56 da mysql desteği var artık, istediğini yapabilirsin zaten mysql bilgisiyle.
yazsam satarım bu saatten sonra paylaşımla uğraşılır mı
Xantier : yazsam satarım bu saatten sonra paylaşımla uğraşılır mı


0 dan yazma dalgasıda bitti be artık :(
benım demek istediğimde 56b mysql ile örneğin benim aklıma gelen page sistemi database üzerinden çalışan bi page sistemi böylece web sitede bi bölüm oluşturulup sıkça sorulan sorulara alternatif olarak in-game pageleri görebilirler kısa bi süre içinde yazar paylaşırım forumda benim isteğim böle bi bölüm açılsın sırf ben değil başkalarıda akıllarına gelenleri paylaşsalar ilerler

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.