sponsorumuz connectorumuz ve web sitemiz herşey hazır düzgün ekip çalışmasına uygun arkadaşlar aranıyor. sadece script destegi lazım başka birşey için iletişime gecmeyin.

msn: [email protected]
Aradığınızı bulmanız dileği ile.
EdgeOnes : Aradığınızı bulmanız dileği ile.
EdgeOnes : Aradığınızı bulmanız dileği ile.
Ekledim bakalım bi görüşelim belki yardımcı olurum...
Daha ne kadar server açılcak :S yanlış anlaşılmasın...Etmeyin yardım arkadaşlar işini bilmeyen yapmasın bu işi.Önüne gelen server açıyor.Açık olan 30 tane sunucu var sanırım rahat.Açıp açıp kapatılıyor serverlar olan playerlara oluyor hiç bir serverda oynamak istemiyorlar daha sonra.Şahsen ben koyu bir rp ci olduğum halde rp üzerinde durmamamın sebebide bu çünkü kimse zorda oynamak istemiyor rahatça 1 kaç oynayıp oynayıp server değiştiriyor bildiğiniz gibi.

Bu konu _Avatar_ tarafından düzenlendi(2011-02-18 12:43, 13 yıl önce)
Sunucu rp - pp - pvp mi daha onun hakkında bilgi vermemişsiniz
_Avatar_ : Daha ne kadar server açılcak :S yanlış anlaşılmasın...Etmeyin yardım arkadaşlar işini bilmeyen yapmasın bu işi.Önüne gelen server açıyor.Açık olan 30 tane sunucu var sanırım rahat.Açıp açıp kapatılıyor serverlar olan playerlara oluyor hiç bir serverda oynamak istemiyorlar daha sonra.Şahsen ben koyu bir rp ci olduğum halde rp üzerinde durmamamın sebebide bu çünkü kimse zorda oynamak istemiyor rahatça 1 kaç oynayıp oynayıp server değiştiriyor bildiğiniz gibi.

Dogru diyosunda zamaninda sunu söyle kurucaniz sunu söyle yapicaniz bunu burdan indirceniz diye diye ögrettiler herkese en basindan böyle ortamlarda scripttir linktir bunlari engelliceklerdiki bunlar olmasin gerci ne kadar engellesende gene patlak veriyor easyuosudur speed'idir ayni olay ama bi is yaparken gelecege dönuk yapican simdi kimse kimseyi sucliyamaz is isten gecti isteyen acar kimseninde kelime söyleme hakki yok ayrica basarilar arkadasa. Tavrim sana dönuk degil dusunce sekline dönuk bu oyunu biz hep birlikte bugun ki haline getirdik playerida sende ömerde ahmet'de mehmet'de herkes iyi veya kötu gidiyor :)

Konuyla ilgili 1, 2 atasözu vererek cumlemi bitirmek istiyorum :

Yıldızlara bakan insan,yoluna çıkan çamur birikintilerine girmeye mahkumdur.

İnsan ne kadar dönerse dönsün,arkasını göremez.

Bu konu Xclusive tarafından düzenlendi(2011-02-18 19:16, 13 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.