Iyi günler ultima-strike ailesi;
Öncelikle hepinize selamlar.. yeni bi server açma aşamasındayız makinemiz 1 yıllık kiralandı ve ücretli stafflar arıyoruz.
Aranan Kadro
1 adet World Builder
1 adet Scripter

Lise yıllarımdan kalma UO ya tekrar devam etmek ve kendi serverımı kurmaya karar verdm daha önce bi kaç başarısız denememiz oldu fakat şimdi daha profesyonel birşey yapmaya karar verdim..

Ücrete gelince nakit ücreti sorun çıkardıgı için ücreti kontörle ödemeye karar verdim.Buna binayen ücretler şöle olacaktır.
World builder aylık 1000 kontör,Scripter aylık 1000 kontör alacaktır.

Online süreleri önemli olup başvuruları pmle yada msn'ime yapabilirler.. Uzun süredir qirmedim msn yazmak yasakmı bilmiyorum ben yazıyorum eger yasaksa adminler silebilriler msnimi şimdiden bütün herkeze teşekkür ederim. iyi günler..

Msn:[email protected]
Tel:555 702 09 10
Nasıl güvencekler ki sana :D
Dreamer : Nasıl güvencekler ki sana :D

Pardon Dreamer, Hangi konuda söz ediyorsun acaba?

yani hangi konuda güven.Onların bana güven vermesi gerekiyor benim onlara degil lütfen biras düşünerek yazın.
Düşünüyorum canım zaten merak etme. Adam senden belki ücret istemicekti ama sen yazmışsın buraya bilmem kaç kntr diye. Adam senin gönderip göndermiceni ne bilsin? Bu konuda(n) söz ediyorum.
Ben ücretsiz iş yapmam ne ciddiyet oluyor,nede özveri ücreti bu yüzden düşündüm ve yazdım bu tamamen bana kalmış birşey sanırım degilmi ? ayrıyetten ciddi düşünen biriyle bu konunu çözülecegine eminim polemik yapıp konuyu boşuna kirletmeyelim ama genede bilgilendireyim seni;
anlasılan kişi(ler) ile telefonda konusucagım izmirdelerse yüzyüze görüşecegim.Ve işe başlamadan önce yarısını yollayacagım[ki bunu yapacagım için kişinin BANA güven vermesi lazım] böylece bir sorun olacagını sanmıyorum
Dreamer : Nasıl güvencekler ki sana :D
dostum burda yapcagın iş zaten ciddiyet içeren birşey karşılıklı qüven olmadan yada birbirinizi iyi tanımadan yapılcak birşey deil adam sırf işini qörcek birini aramıo qüvenebilceqi birinide arıyo ona qöre ilan wermş ve herşeyi beleşe qetirmek qibi bir düşüncede yanlş bir adam işini iyi şekilde yapıyorsa hakkını wericeksin we arkadaşda qayet ciddi olarak yazmş we işe başlamadan yarısını wereceqini söylemiş anlatabildimmi?
Bakın ciddiyet sadece bi maneviyat'a bağlı olmaz benim için asla da olamaz ama adam biraz daha Samimi davranmak yerine boyle bir istekte bulunup kendi psikolojisinde samimilik kavramını ortadan kaldırcagına inanıyor.

2.si eger iyi bi scripter ve world buildersa zaten o kişi ücretsiz staff olur hemde deneyimli biri olmadıgın konusunda soyle bisi daha dusunuyorum adamın senden ucret talep etmesı gerek cunku adam ısı yapıcak sen degıl ve sen ucret istiyorsun adamdan
:?
üCret isteyen ben deiilim ztn ücreti teklif eden benm arkadasım ^^
Pardon ben konuyu g.tmden anladım o zaman biraz :)
Ryser : Pardon ben konuyu g.tmden anladım o zaman biraz :)
Estafurullah düşündügümden daha az ilgilnen oldu çok farlı düşüncelerle vermiştim bu ilanı halbuki
konturu neyle alıcaksın merak ettim :)
Lexis : konturu neyle alıcaksın merak ettim :)
Lexis abicim sen hala buralardamısın x) 4 sene öncede burdaydın halada burdasın x) halada çıkıntılık yapıyorsun. Direk numarasına yollayacam hayırdır ?
Galiba bu kontürü öpücükle vermiyorlardır.Maddi olarak nasıl alıcaksın diyor.
Başka zamanda kaç para vereceksin diye soru sorarsınız cibiliyetsizliktir bu.
3d ne demek ya



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.