Silindi
Merhabalar Değerli Arkadaşlar,

Yepyeni bir Ultima Online Sphere RP sunucu fikrimiz vardır. Bu levelli veya normal de olabilir. Bu konudaki istişare sürecimiz, daha tamamlanmamıştır. Duruma göre karar verilecektir. Bu iş için oluşan bir ekibimiz olmakla birlikte; özellikle scripter görevinde çalışacak yeni üye arayışlarımız devam etmektedir.

Uzun zamandır planladığımız fakat hayat engelleri ve zaman bulamayışımızdan dolayı bir türlü bu girişimi gerçekleştiremedik. Maddi ve bilgi imkanlarımız üst düzeyde olsa da, ne yazık ki şu aşamaya kadar vakit bulamadık.

Kafamızdaki yeni server şu ana kadar var olmuş tüm serverlardan çok daha farklı bir mantık ve alt yapı ile hazırlanması düşünülmektedir. Küresel olmasını düşündüğümüz bu sunucuda dil desteği de mevcut olacaktır. Kısacası; yeni silâhlar, yeni yaratıklar, yeni veya varsayılanı değiştirilmiş world, yeni skiller, yeni sistemler, yeni şehirler vb. gibi birçok unsur düşünülmektedir.

Alanımız Web programlama ve programlamadır. Masaüstü ve web programalama da akla gelebilecek her türlü fonksiyonu sağlayacak ekibimiz mevcuttur. Şu aşamada tek ve belkide en büyük eksikliğimiz Ankara'da ikâmet eden ve tüm zamanlı bize bu yeni yapıyı sağlayabilecek düzeyde destek verecek bir scripterdir.

Bu arayışımıza ve imkânlarımız dahilinde arz, talep ilişkisini gerçekleştirecek kişilerin, eğer hâlâ eski sevinç ve eğlenceleri yaşatacak inançları varsa; cevap yazarak ya da özelden ulaşarak irtibata geçmelerini rica ediyorum.

Yeterince çevremiz ve reklâm gücümüzün de olduğunu belirterek bu girişimin gerçeklik payını hatırlatmak isterim.

Herkese iyi çalışmalar ve İyi forumlar dilerim.
''Kafamızdaki yeni server şu ana kadar var olmuş tüm serverlardan çok daha farklı bir mantık ve alt yapı ile hazırlanması düşünülmektedir. Küresel olmasını düşündüğümüz bu sunucuda dil desteği de mevcut olacaktır. Kısacası; yeni silâhlar, yeni yaratıklar, yeni veya varsayılanı değiştirilmiş world, yeni skiller, yeni sistemler, yeni şehirler vb. gibi birçok unsur düşünülmektedir.''

Beni kaybettiğiniz olay. Başarılar.
Küresel olması +
Dil Desteği +
Yeni Silahlar +^
Yeni Yaratıklar +
Yeni World : yarım + :D
Yeni skiller : -
Yeni şehirler : -

bence ultima online playeri o şehirleri o skilleri görmek için oynuyo en azından ben sonuçta başka bi oyun oynar gider wow falan oynar en azından benim düşüncem bu.
Ultima Online'ne Aslinda Ortadünya Serveri Olarak Oynanmali Simdi Bakiyoruz Amatörler Bir Pvp Serveri Aciyorlar 1 2 hafta sonra kapaniyor Keske Soyle Birsey olsa Güzel Saglam Bir Ortadünya Yada Rp Serveri Olcak Klasik Sistemli Metin2 Silkroad Gibi Tek Olcak Yani Yan Sürüm Çakmasindan Degil Adam Gibi Server Olcak ve oyun saygi cercevesi icerisinde oynancak kimse kimseye haksizlik yapmadan dürüstce oynicak ama Boyle Birsey İmkansiz Bu Sekilde Giderse Ultima Online cok yakin sürede mazi olur Dedigim Gibi metin2 dr silkroaddir o sekil bir orjinal server acilsa ultima onlineyi mükemmel sekilde simgeler Neyse Boyle Birse Zor Gercekleşir , Okudugunuz İcin Teşekkür Ederim Hayatta Başarilar :)
Silindi
Members
3.9
Arkadaşlar istişare aşamasında olduğumuzu belirttik. Herkes bence olarak telâfuz ettiği fikirler verecek ki doğal olarak bir sonuca varılabilsin.

Bizim illâ şu veya bu derdimiz yok. Hepsi heveslendiğimiz anda bu işe itebilecek birkaç fikirden ibarettir. Bunlar değişmez fizik kuralları değildir.

Benim üzüldüğüm nokta etrafta onca sade server varken; neden kimse rağbet göstermiyor... Arayış içindeler ama ne arayışı olduğunu hâlâ tam manada idrak edemedik... Bu konuda beyin fırtınası ve fikir alışverişi yapabileceğimizi umuyorum.

Beni kaybettiniz, ben oynamam, böyle olmaz vb. cümleler yerine ortak doğruda buluşmak daha mantıklı... Sonuçta elbette bir yerden sonra fikir ayrılığına gidilecektir fakat istenilen en ortak yolu bulmak olacaktır.
ultimanın kendi dünyası yokmuş gibi "aslında ortadünya oynanmalı" falan diyor ya millet, çıldırıyorum ya
Bence sizde, server açmayı bırakın madem o kadar düzgün server var girip oynayın eğer söz konusu zevk ise ordanda emin olun o zevki alırsınız. Yok bu böyle olmayacak birileri buna el atmalı, parası olan arkadaşı olan herkes server açıyor kimisi tutuyor kimisi tutmuyor ama açmayın artık bırakın sizde açmayı verin !

Her server açan biz farklıyız diyor, ama ne fayda herşey aynı :) Hatta küfür falan edeyimde uzaklaştırılıyım o derecede yeni server açıyoruz diyenlere nefretle bakıyorum !
prudent : ultimanın kendi dünyası yokmuş gibi "aslında ortadünya oynanmalı" falan diyor ya millet, çıldırıyorum ya

ultima dünyasını tam olarak hangi serverda oynayabiliyorsun?

Ultimada bir orta dünyadır.

Orta dünya=Lotr demek değildir.
arkadaşım orta dünya lotr'un geçtiği evrenin adı, ultima neden orta dünya olsun ahaha.
orta dünya=lotr demektir. yanlış biliyorsun.

ultimanın main evreni sosaria'dır ve britannia (britain değil onu da karıştırırsın sen şimdi) da bu kıtanın kurtarılmış bir kısmıdır. o yüzden mapi standart map olan serverlarda ultima dünyasını oynarsın yani. net.
Silindi
Members
0
Arakdaşlar buradaki herkes birbiriyle tartışmaya ve hata aramaya gelmiş gibi gözüküyor.

Hâlâ scripter arayışmız sürmektedir.
Forever Uo ? Boyle isimde bir server kurcaksaniz hic denemeyin 2006 yilinda biz kurduk ve işlerimizin yogunlugunda dolayi kapattikve yeniden serveri acmayi düşünüyoruz sadece eski Rp halini Pvp yapcaz Neyse fazla söze gerek yok başarilar.
Silindi
Members
3.9
İsim düşünülmektedir. Arayışımız tamamlandığında tekrar beraberlik sağlanıp istişare ile karar verilecektir.

Scripter arayışımız sürmektedir.
pardon konuyu kirletmiş bulundum istemeden.
tamamen yeni şeyler istemeseniz seve seve yardımcı olurdum ama bana uymuyor malesef :)
kolay gelsin arayışınızda.
beyler benimde Kafamda Yeni bir proje var yeni bir tür shard açmayı planlıyorum private burda nightmareler 15 katanalar fln stone lerde bedavaya satılcak tamemen savaş serverı insan oldurdugunde yeni bir sistem oldurme puanı ile renkli ve kritiği daha fazla katanalar mareler alınıcak pvp birinciliğine 1 haftalık fln gmlik verilcek çalışmalara başladım
Sphere_Synix : beyler benimde Kafamda Yeni bir proje var yeni bir tür shard açmayı planlıyorum private burda nightmareler 15 katanalar fln stone lerde bedavaya satılcak tamemen savaş serverı insan oldurdugunde yeni bir sistem oldurme puanı ile renkli ve kritiği daha fazla katanalar mareler alınıcak pvp birinciliğine 1 haftalık fln gmlik verilcek çalışmalara başladım

oo süpersin aylık paralı yap serverı aylık 250 tl oynarım ben uo ya yeni renk geliyor desene süper :S



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.