Lexis : konturu neyle alıcaksın merak ettim :)

@lexis
@ted

arkadaş yukarda demişki nakit ücret olayında sıkıntı oluyor "gönderme / alma - kesinti - aynı bankada hesap - anında yatırma vs vs"
o yüzden bende ödememi kontür ile yapacağım diyor kanımca :D ne banka ne bişey alırım 1000 kontürümü atarım mesajla numaraya diyor :) (belkide cepshopları vardır kontür daha ucuza, daha kolaya geldiği için seçmiştir gibi....)

@xanti

hakketen 3d den kasıt ney bende merak ettim :)
İyi bi teklif bence kaçırmayın =)
Saçma bi terim uydurmuşlar nerden çıktığı da belli değil , Lord Blackthorn's Revenge sürümündeki ve hatta sonrasındaki bütün npc , binek ne varsa hepsi 3d ilan edildi. Hadi şu models klasöründeki grafikler hakkında konuşsanız anlıcam da 3d iyice sinir bozucu bişey olmaya başladı benim için
Runuo çıktıgında 3d nin yüzüne kimse bakmamıştı şimdi sphere e geçirincemi değerli oldu :D
:D
tutmuyucaını sanıyorum bu serverın =) ama hayırlısı ( bu benim şahsi görüşüm =) )
bi de sen Vampire Knight ı islyosun/ izledin di mi? allucard :D
Şöyle bi okudumda konu dışındaki herşey yazılmış ama konuyla ilgili 1 yada 2 mesaj var o arkadaşlarada teşekkür ederim.

3D'den kastım 3D modellerin oldugu sphere 56b yada sonrası çıktıysa bilmiyorum sürümdür.VE bi arkadaşımızın belirttigi nedenlerden telefonuna kontör olarak atacagım cepshop'a gidip kredi kartını veriyorsun numarayı söylüyorsun atıyorlar kesintisiz :)
Rica ediyorum konu dışında birşey yazmayalım tamam görüşünüzü belirttin ama sunucu tutucak tutmucak deqil konumuz ben kendi arkadaşlarım kalacak olsa bile o sunucuyu kapatmıcam çünki parası verilen bi server var şuandada açık duran ^.^ o yüzden sadece wB'ler ve Scripterlar ilgilenip mesaj yazarlarsa sevinirim
Proje çalışma sürelerinide belirtirsen daha açıklayıcı olabilir Alucard. Bugünden başlayıp ...... güne kadar devame edecek gibi.
Gerekli kadroyu kurunca onun için ayrı bir başlık acıcam şuan için hala arayıştayım. Scripter'ı buldum qibi birşey. fakan hala daha WB sorunum var.. benm tanıgım burda bi lexis kalmış onun dışında kimse yok. Düzgün bi WB bulabilirsem emin olun çok güzel şeyler olacak.
Hem Adam Senle Bilgilerini Paşlaşıcak Hemde Para Ödüycek :D Hiç Gülceğim Yoktu haha
dikkatli oku @xenox ben ödücem diyor
Ovedron yada ilk noirdeki tadı verecek hatta fazlasını verecek birşey için kadro toplamaya calısıyorum ama hala daha sadece 1 tane ciddi scripter arkadaş başvuruda bulundu onun dışında herkez sadece meraktan ekliyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.