xenox ben nerde bu olmamış yapamamışssın dedimki? herkezin ilk packi sorunlu olabilir bu gayet normaldir. ayrıca o packin icini dısını biliyorum. benim elimde de var. sayghısızlık degildir sadece söylemdir. fikirdir içinde de hakaret yoktur. ayrıca birini tanıyıpta söylemekten çekinmem.. rexos u tanımıyorum oda beni tanımıyor.. ama nexima saçmalıklarına devam ediyor.. bence yaran varsa yeteri kadar kanamıştır. kapat konuyuda milletin başlığı kirlenmesin.
Yahu biraz akıllı düşün.Ne seni ne Nefarian'ı tanırım.Hiçte duymadım sizi.Rexos arkadaşımdır.Yaram ne olur ki bu durumda ? Hangi konu açılsa Nefarian ve sen Rexos'a laf atıyorsunuz,özellikle Nefarian.Asteria'da giriyor bu serverda oynamayın 12 yaşında bebeler açtı diye laf ediyor zavallı arkadaş.Kimseyi bilmeden karalama hakkına sahip değilsiniz.Xeria packı bende de var.Çoğu sunucudan iyi.Nickindeki sunucu Nebula kodlarından arınmış bir sunucu mu ki iş yapmaz diyorsun.Ayrıca arkadaşım olduğu için savunmuyorum,derdiniz karalamak.Kimin yarası olduğu belli değil mi?
ya ne laf atması anlamakmı istemiyorsun sen? dikmişsin kafanı karalamakta karalamak laf atmakta laf atmak baska birsey cıkmadı o klavyenden. madem o kadar iyiyse çöz o staff logini player logini de görelim.. sana tek kelime etmiyorum artık. burayada yazmıyorum ne düsünürsen düsün icinde kalsın.
tmm topic kapansın abi ne saçma dialogdur bu ya gereksiz polemik çıkmasın arkadaşın sorunu çözülmüşse no Problem Herkez yoluna bakar sonucta Yardım amaçlı konuya gereksiz comment oluyo lütfen yani gereksiz