nokta kısıtlıysa aydınlat adamı da sorunu çözsün.
MigferDibi :
untoxier : OTURUP GÖÇENE KADAR KONSOLU İZLE HİÇ BİŞEY OLMADAN GÖÇÜYORSA (GEÇERSİZ İŞLEM YÜRÜTTÜ FALAN WİNDOWS HATASI BİLE YOKSA) VE KULLANDIGIN CONNECTOR İÇİN MAKİNEYE HERHANGİ BİR EXE, DLL FALAN ATTIYSAN CONNECTORU YAPAN İSTEDİĞİ ZAMAN KAPATABILIR VE IZ KALMAZ

Şuan piyasadaki en iyi connectoru kullanıyor ama scriptlerinden bir haber.App char açıp sunucuyu kapatabiliyorsa zaten bugı arıyacağı noktada kısıtlı hayla bulamadıysan kapat gitsin.

Araştırmalarıma rağmen bulamadım varsa senin bakamamı düşündüğüm bi yer oraya bakayım
Owner_Jin : debug vermeden kapanıyor sunucu . function hataları olduğunu da sanmıyorum çünkü playerlerin kullandıkları komutlar ve yazdıkları yazıları log altına alıyorum. özel sms olayını tam olarak nasıl olduğunu ve silah okutmanın nasıl olduğunu söylermisin ?

Sms kısaca anlatayım her hangi bir yazının yanda mejas yazması örnek veriyorum Cantanızda xxx yoktur gibi kısa mejas yazması bunlar gelende function bağlı oldu icin gelende mejas yazılımları cakışabilir diye düşüyorum.

Diğer konuya gelirsek silahların +9 +12 +15 olmasını gösteren ( İTEM İDENTİFİCATİON ) vardıya bazı larında mesaj algılayıcı yanlış oluyor ve sunucu otomatik kapanabiliyor,bunları dene bence eğer olmazsa arkadaşın dediği gibi sürekli izle serveri kapana,kadar yada düzgün bir firmadan makina al derim.
.sunucukapatiyozpampa.com yaziyolar galiba böyle bir komut vardi araştır bir fonksiyonlara felan bak



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.