Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Arkadaşlar Kktc'nin ilk Uo Shardını açmış bulunuyoruz. Bizlere Scripter olarak yardımcı olacak arkadaşlar aranmaktadır. Sphere 55i üzerine kurulu serverimizi 56 b ye yükseltmeye ve client yapımına yardımcı olacak arkadaşlara maddi olarak yardımcı olacağım.

//////

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2008-01-27 02:19, 16 yıl önce)
Novice
-14.8
u-s deki bazı scripterlar toplansa iyi bir server olabilirsiniz aslında
ben scp yazarım hayvan insan özel kılıçlar robeler herşey yazarım ama clienti yapımında derken onun için kodlamacı lazım hex workskop kullanmak lazım
sen 2npc item yazınca kendine scriptermı diyosun.. onları da editlemediğine eminmisin.. :no:no:no:no
peki sen Kaankha bunu o adama diince eline ne geçti ? yazık ya hiç birşey değişmemiş burda. biri birine laf atar kıskançlık yapar kıskanır ortamı boğuyorsunuz boğuyor yeter artık şu paralı scripter olayıda vereceğin para ne ya milyondolarların mı var nedir verceğini nasıl garanti edersin cart curt msn yazıp topic acmayın lock pls!
kaankha hyme haklı bunu diyip arkadaşı rencide etmene ne gerek var adam en azından bildigini söylüyor oda birşeyler yapmak istiyor amacın nedir ?
HerOrtamda Baskı Yapan İnsanda Olmalı HoşGörende , Baskıyapan Olmassa EnUfak Bilgisi Olan Her Konuya Elini Atar Haksız KazançOlur , Çok Baskı Olursa İnsan Soğur O Eğlenceden Bu Görüşteyim
HymreuSTr : peki sen Kaankha bunu o adama diince eline ne geçti ? yazık ya hiç birşey değişmemiş burda. biri birine laf atar kıskançlık yapar kıskanır ortamı boğuyorsunuz boğuyor yeter artık şu paralı scripter olayıda vereceğin para ne ya milyondolarların mı var nedir verceğini nasıl garanti edersin cart curt msn yazıp topic acmayın lock pls!

Ben Bir ISP şirketiyim ve profosyonel bir destek almak amacı ile buraya girdim müşterilerimizin isteği üzerine ultima online serveri açmaya karar verdik. CS serveride açıcaz onun içinde forumlardan CS kısmına girip Para karşılığı bize CS serveri açabilecek bir arakdaş araanıyor diye topik açıcam milyon dolarımız yok tabiki vereceğimi nasıl garanti edebilirim konusuna diyebilecek birşeyim yok sonuç olarak bu bir iş. karşılıklı guven olmassa iş de olmaz sen nasıl paypal a para yatırıyosan gozu kapalı bu da onun gibi birsey...
peki arkadaşım bunları yaparken karşınakine sen niye güven vermiyorsun ben nerden bileyim senin hırsız olmadığını şuyu bunu ? açıklasana bunu ben sorduğumda mı aklına geliyor yazmak. açık açık yazıcaksın buraya msnde görüşme değil olay. eğer ciddiliğini göstermezsen bir manası varmı ? en başta girme bu olaya böyle yapıcaksan. paran cebinde kalsın.
scripter tanıdığınız yoksa bence çok fazla kasmayın bi servera sponsor olabilirsin daha mantıklı
ya Allahınızı severseniz;

adam PARALI staff alıcam diyor. En ufak bugı bile fixleyemeyecek adamı ne yapsın.. Başka arkadaşların dediği gibi "Ben skriptırım" diye etrafta dolaşan adamlar da böyle yapar. Adam burada onunla çalışacak profesyonel birini arıyor. Arkadaşın yaptığıysa laf kalabalığı.. Akıl var mantık var. Biraz kullanınca sizde anlarsınız ne demek istediğimi.. Biraz rencide edilmeli ki her önüne gelen her yardım isteyene sazanlama atlamaz da herkes istediği yardıma daha rahat ulaşır..
Novice
-14.8
Bir Arkadaş Demişki ( ^^ Sorsan Herkez Scripter ^^ )
U-s scripter arama merkezi değildir. kişileri burdan tanıyıp messengerlarından bu teklifleri yapabilirsin.

kilit.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.