Merhaba Arkadaslar Ben Uo House Builder Programı İle Serverıma Yeni Ev Çeşitleri Yapmaya Çalıştım 1 Tane Yaptım Fakat Bir Kac Tane Sorunum Var Bu Program Hakkında Bilgisi Olan Veya Döküman Sahibi Olanlar Yardımcı Olabilirmi...

Sorun 1 ) Programı Acıp Büyüklügü Seciyorum Fakat Ekranın Üzerinde Arac Kutusu Kaldıgı İcin Ekranın Sol Üst Kösesini Göremiyorum Dolayısıyla Evin O Tarafını Yapamıyorum.
Sorun 2 ) Evimi Yaptım Resim Olarak Cıkardım Bu Evi Serverıma Nasıl Alacağım Bu Konuda Bilgisi Olan Varmı ?

Not : Evin Resmini Jpeg Halinda / Text Halinde Export Edebiliyorum.
Merhaba,Khamoon
Kullandığınız programın normal Ultima Online penceresinde yapabildiklerinizden hiç bir artısı yoktur. Aksine sizinde dediğiniz gibi heryeri görememe gibi elverişsizlikleri bulunmaktadır. Önerim normal oyun penceresinden yapmanız.
Mac-Fusion Dogru Söylemeşsin Pek Fazla Artısı Yok.Fakat Takdir Edersinki Ben Buradaki Bütün İtemlrin Duvar Çeşitlerinin Kodlarını Bilemem.Ve World Üzerinde Bunları Yapsam Deed Haline Nasıl Getirebilcegimi Falan Bilmiyorum. Birde Bu Tür Ev Yapmak İcin Alanlar Yapmak İcin Program Biliyorsan Önerirmisin
Dediğim gibi alan ev vb yerleri kendim yapıyorum. Tile çok işimi görüyor. Deed haline getirmek için ise mevcut dokümanlara göz atabilirsin.
Mulpatcher En ideal Program ev eklemede scp sınıde Mou ile yazabilirsin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.