beyler calismalarimin sonuna yaklastim sizlerle paylasıcam artık gm topuk devrı kapanacak ıns herkez bu scp kullanacak projem sole 23 tane kutu yapıldı cıkardıgımda ıcınden random para sayısı cıkıor mesela 6. numaraları kutuyu cıakrınca 50k cıkacak baska bır kutuda 50k cıkmıo herneyse bu yarısmaya katılmak ıcın bır stone yaptım herkez parayla uye olucak stone stone otomatık olarak ayarlandı uye olanlardan bırını secıp allclient yazıp secilen oyuncu oyunda deılsede oyuna gırınce yanda dıalog cıkıp yarısmaya secıldın cıkıcak ve sectıgınız bır gun o yarısmayı yapıcaz ızleyenler olabılır... sımdı kutuların nasıl acılcagına geldık secılen kısıyle staff yan yanadır secılen kısıye sorucaz ıstedıgı kutuyu yanımıza alıcaz baslayınca adam dıcekkı 5 numara .kutuac5 yazınca kutunun ustune message olarak mıktarı yazıcak kazınıcak kazanamıcak fılen ıste scp bıtti bitecek sizlerle paylasicam ins begenirsiniz.
Kolay gelsin eğlenceli olacağa benziyor.
Bekliyorum kolay gelsin..
eyw artik yeni yapılan seyleri paylasalim ceyize yada mezara goturmucez ya =)
Vuhuuuuu :D

Ilk tepkim "yok artık" oldu, ikincisi helal olsun :D
Bende Sana Fıkrımı Soylıyım Ozaman..Kutu Sahıplerını Npc Olarak Yap..Yanyana Falan Dızersın Iste Isımlerınıde '5 Numara Mahmut Yap MEsala:D' Sonra Kutu Actırıcak Kısıye Deed Ew Her El..
Kısı Deede Tıklayıp Npc ye Tıkladıgında..<src.restest 50000 i_gold> Gibi Bıseyle Sorgulatırsın..Npcye Tıklandıktan Sonra..Uff Buyuk Actım Gıbı Seylerde Soyletebılırsın..Bence Daha Hos Olur..Yanlız Sana Bısey Dıcem..Cogu Serverda Boyle Bı Proje Var..
Mesela Yusuf adlı bi npc'ye "Yusuf ne hissediyorsun?" dendiğinde random olarak büyük,küçük ya da bişey hissetmiyorum gibi şeyler söylet.. :)
Güzel fikir çalışmaya devam bence :) yardım edebileceğimiz birşey varsa yaz bizimde çorbada tuzumuz olsun
yazarim cogunlukla zoru hallettim errorlar kaldi
Bitmedi mi daha (:
ehycanla beklenen bi scp.
bence bizi yiyor bu :D
berkan bence muhalefet olma adam güzellikle yazmıs anlatmıs bekle bakalım yakında kokusu cıkar.
Bekle bekle nereye kadar. Hayır madem yazıyon hemen koy scp yi. Madem scp hazır diil bittiginde yazarsın . Katılıyorum ben Berkana Yiyo bu bizi . 3hu3h
Adam Yayınlamak Zorundamı..Belkı Yaptıgı Scp ye Cıkar Dengesızın Bırı Kendı Yazmıs Gıbı Scpnın Altına Imzasını Atar..Belkı Adam Bu Yuzden Vazgecmıstır Veya Bı Aksılık Cıkmıstır..Olamazmı???..Hem Arkadasıda Tuketıcı Degıl Uretıcı Oldugu Icın Tebrık Ederım..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.