Arkadaşlar başlıktaki gibi konuların script packını arıyorum. kendim açıp evde zaman geçirmek için. elinde olan varmı?
benim icin 56b olmasa da olur. Elinde olan varmi ?
satarizmi_ sacmalamayin olm :D
Ya şu anadolu çomarına para vermeyin aklınca başkasının emeğini satacak :D Atayım ben size 56b yeterki şu çomara para kazandırmayın :D
Bana at o halde almayı düşünüyordum :)
Bende 56b sürümü var hatta açılmış en son elysium son save hali tüm accountlar duruyor :) varsa alıcak 20-30 tl veririm haha
çoğu oyuncunun bankalarını inceliyordum o dönemler elime geçtiğinde paket edit basıldımı basılmadımı diye hey gidi günler :D
@Alamanya

Mail gelmiş Elysium yarın açılıyormuş :) ben sayamadım kaç oldu 3 mü 4 mü ? Yine milletten donate diye paraları alıp kapatırlar.
yeter artık 2 aya kapanır. boku çıktı boku
Ne şimdi bu ? Açma fikri olanlar için karalama kampanyası mı ? www.old-pk.com türkler tarafından açıldı beepk clone, x tarihinde açmış bi bahadır bi murat olmayacaktır şimdilerde. Umarım piyasa kaşarlarının eline düşmez sadece. Gereksiz goy goy yapmayın açılırsa girip oynamazsınız, oynamakta para yatırmakta girip yapacak olan kişinin kişisel seçimi tercihi olacaktır.
JohnVeritas : Ne şimdi bu ? Açma fikri olanlar için karalama kampanyası mı ? www.old-pk.com türkler tarafından açıldı beepk clone, x tarihinde açmış bi bahadır bi murat olmayacaktır şimdilerde. Umarım piyasa kaşarlarının eline düşmez sadece. Gereksiz goy goy yapmayın açılırsa girip oynamazsınız, oynamakta para yatırmakta girip yapacak olan kişinin kişisel seçimi tercihi olacaktır.

*** uyarı - I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-04-04 23:03, 9 yıl önce)
Yaşını başını almış mısın, almamış mısın bilemem. Fakat fake hesaplarla burada gelip seviyesizce konuşmanı yakıştıramadım sana. Kaldı ki yaptığın bu çocukluğunun akabinde Old-Pk da yaşanan bir durum beni neden alakadar etsin ? Adamların açmayı tercih ettikleri sphere sürümü beni neden ilgilendirsin. Bütün bunların akabinde sen kimsin ki benim scripterliğimi sorguluyorsun "denyo" ? Esas siz kimsiniz ki yarın öbür gün "Elysium, sylon , phobas, themis, viox vs" isimlerle açılmış bir server'in packiyle, server açacak adamın yoluna taş koymaya çalışıyorsunuz ? Tanımadığınız bilmediğiniz kişiler hakkında böyle rahat atıp tutabiliyorsunuz ? Müneccimmisiniz siz yeni bir yapılandırmanın eskisinin gölgesinde kalacağını ön görüyorsunuz ? Gidin büyüyün biraz.
JohnVeritas : Yaşını başını almış mısın, almamış mısın bilemem. Fakat fake hesaplarla burada gelip seviyesizce konuşmanı yakıştıramadım sana. Kaldı ki yaptığın bu çocukluğunun akabinde Old-Pk da yaşanan bir durum beni neden alakadar etsin ? Adamların açmayı tercih ettikleri sphere sürümü beni neden ilgilendirsin. Bütün bunların akabinde sen kimsin ki benim scripterliğimi sorguluyorsun "denyo" ? Esas siz kimsiniz ki yarın öbür gün "Elysium, sylon , phobas, themis, viox vs" isimlerle açılmış bir server'in packiyle, server açacak adamın yoluna taş koymaya çalışıyorsunuz ? Tanımadığınız bilmediğiniz kişiler hakkında böyle rahat atıp tutabiliyorsunuz ? Müneccimmisiniz siz yeni bir yapılandırmanın eskisinin gölgesinde kalacağını ön görüyorsunuz ? Gidin büyüyün biraz.

la git ***** herif şu avatara bak bide laflara bak bu packı son savesi ile yayınladıgımda ilk indiren sen olacan *****

*** lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin, son uyarı

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-04-04 23:31, 9 yıl önce)
Cehaletini kullandığın kelimelerle çok güzel ifade ediyorsun ama boş konuşuyorsun, sende farkındasın zaten. Elinde de herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum aksi taktirde bu kadar goy goy yapmazdınız, kozunuzu oynar çekilirdiniz. Sansasyon peşindesiniz siz. Memleketimdeki her şey gibi bu patformlar daki sahteciliğiniz de overrated...
JohnVeritas : Cehaletini kullandığın kelimelerle çok güzel ifade ediyorsun ama boş konuşuyorsun, sende farkındasın zaten. Elinde de herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum aksi taktirde bu kadar goy goy yapmazdınız, kozunuzu oynar çekilirdiniz. Sansasyon peşindesiniz siz. Memleketimdeki her şey gibi bu patformlar daki sahteciliğiniz de overrated...

he yavrum he. memleket diyor türkçemizin arkasına overrated diye bir kelime ekliyor. benden sana tavsiye dönek olma ya ordan ol ya burdan. sonrası zeki müren. zaten şu avatara baktıkca gülesim geliyor. o ney öyle ya .

şimdi arkadaş zeki ya '' -de '' ayrı yazılır. türkçemizi senden güzel kullanıyorum falan yazar. ben bir daha gülerim. goygoy yapmayalım yolumuza bakalım. yarın tüm platformlarda elysium son save hali ile yayınlıyorum.
Dansöz gibi kıvırma mevzu bahis kullandığım dil değil. Ben Türkçeyi zaten dört dörtlük kullanamam aktif olarak fransızca ve ingilizce çeviri yapıyorum keşke overrated'a uygun düşen Türkçe bir kelime olsaydı da kifayetsizliğimizden sıyrılıp sıfatınızı adlandırabilseydik. Sana başarılar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.