Silindi
Merhaba Arkadaslar Benim gunlerdir icinden cikamadigim bir sorunum var belki sizlerce basit belki degil ama britian yakinlarindaki tarlalari nasil aktif yapacagim yada deaktif ? komutumu var scriptimi var beni biraz bilgilendirirmisiniz lutfen ?
orada normalde tarlada yetişen bitkinin spawnı var spawnı silerek de aktif yapabilirsin.yada spawnını koyarak aktif edebilirsin.
Script'lerini bulabirseniz yetişmesini isdediğiniz bitkileri tarlalara ekleye bilirsiniz. Hangi scripting'in içinde oldukları aklımda değil, aklıma gelirse yazarım.
Silindi
Novice
10.8
Cevapladiginiz icin Cok tesekur ederim 56b kullaniyorum tarlalar bombos turkcem kotudur kusura bakmayin yurt disindan katiliyorum ne diye aratirmam lazim script icin :( cok sevinirim tarlayi kontrol etim spawn noktalari yok oyle bir sey gozukmuyor sanirim benim eklemem lazim dediginiz gibi pamuk la saman yetistirmek istiyorum scriptlerini nasil bullabilirim ne diye aratirmam lazim ?
Burayı incelersen gerekli bilgilere ulaşacaksın.
sphereyi ilk açtıgında save klasörüne gir orda static yada items de olması lazm o carrot spawnlarınn felan id'si
Ama o ekinler binekten düştügünde yada potion felan ictiginde clientin göçmesine sebebp oluyor bazen.
Silindi
Neophyte
1.2
Tesekur ederim arkadaslar yardiminiz icin spawn ekler gibi ekliyormusuz kare kare :) sabah 5.49 :D Olay cozulmusut :D yardimlariniz icin cok tesekur ederim

Eger Olurda Ayni Sorunla Karsilasan Olursa


scripts/items/sphere_item_vegetation.scp

Bulsun onun icin de tarlaya Spanlanacak Komutlar var

ornek : (((( .add i_corp_cotton )))) Bu Pamuklar Icin Olan Kare Kare spawn ekliyoruz Dileyen Axis te item Sekmeninde alta Tile de kullana bilir.

Yardimlariniz Icin Tesekur Ederim Saygilar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.