Evvela herkese merhabalar: Uzun zaman oldu kafa yorduğum sphere'nın Stygian, Enhanced, kr client ilişkisi hakkında, biraz bocaladım bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlese sevinirim.
Şunu da belirteyim bütün map'lar açık kullanabiliyorum yani sphere ile bütün map,ları ve yukarıda bahsettiğim client,ları kullanabiliyorum
1.Sorun: Bazı bölgelerde mesela felluca, taramel gibi bölgelerde spawn'a tıklayınca hem kendim hem de npc yerin altına giriyor.
2. Sorun: Normal client'ler için yazılmış script'ler olağan çalışırken, Enhanced client'te örneğin kendi hazırladığım menüler çoğunlukla sorun veriyor ancak orjinal vendor menüleri normal çalışıyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba?

Resimler






Tam olarak ıkısının illişkilendirmesi nasıl oluyor açıklaya bılırmısn KR sanırm bu.
yukarıdaki resimler kr değil sa, ancak kr yi de kullanabiliyorum kr daha da bi görsel ve gelişkin ikisinin ilişiklendirilmesi konusuna gelince döküman hazırlayabilirim ama şuan o kadar vaktim yok tabi uo yıllardır kullandığı clasic client'e olan talebin azalmasından sonra iştirakçıların daha da bir görsellik yanlısı olduğunu farketti biraz knight biraz wow bir de kendi tabanındaki deneyimleri de kullanarak Enhanced, abyss Kr gibi daha da bir görsel çalışmalara yöneldi, korsanın önünü kesmek için de bahsettiğim client'leri ve çoğu dosya uzantılarını da değiştirdi örneğin login dosyasını client'ten tamamen çıkardı tabi buda çozüm değil bi şekilde bağlana biliyorsun..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.