Dün aldığım hostun tüm bilgileri bugün elime ulaştı ve giriş yaptıktan sonra öncelikle makinaya Ultima Online'ı Kurdum. Ardından Sphere'ı makinaya attım. Herşey güzel giderken Sphere'ı açmaya kalktığımda ( -3 ) hatasını aldım. Aynı Zamanda SPHERE, multi.idx dosyasını, sphere.ini den yerini tam olarak göstermeme rağmen tanımamaya devam etti. Neden olabileceğini merak ettim ve multi.idx in bulundugu klasore gittim. Meğersem sanırım hostta kullandığım Microsoft Windows 2008 idx uzantısını - SQL Server Replication Snapshot Index Script - olarak tanımlıyor. Okumamasını da bi bakıma buna bağladım kendimce.

Bu sorunun varsa çözümünü, eğer sorun bu değilse başka birşeyse bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Herkese İyi Geceler...
Cliende yaptığın gibi sphere.exe ninde hex editör ile dosyalarının isimleri ve uzantılarında oynama yapabilirsin. multi.idx i multi.ws2 yap :)
Nemesis[Berq] : Cliende yaptığın gibi sphere.exe ninde hex editör ile dosyalarının isimleri ve uzantılarında oynama yapabilirsin. multi.idx i multi.ws2 yap :)

Gerçekten haklısın. Niye düşünemedim ben bunu. Çok Sağol Arkadaşım. Şimdi Deneyim. Olmazsa Windows Server 2003 kurduracağım artık :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.