Uzun Süren ÇalısmaLar sonucunda bir sphere yarattım bunun İçinde sistem Olarak futbol ,halflife,kupa, Vb Seyler var Alanlarımıda Bitirdim Yani herseyi bana Ait bir sphere ve alanlarım war toplam bunlaırn hepsi 2.5 ayımı aldı ama bitti Tabiki Hepsini tek basıma yaptım için staff kadrom yok Sponsorluk edicek arkadasLara Duyurayım dedim..
kusura bakmayın ama o kadar ciddiyseniz biraz zahmet edinde güzelce açıklayın. ya da 3 satırla birinin size ücretli bir hizmeti ücretsiz sağlayacağını düşünmeyin bence. size ücretli bir makine vermek yerine yüksek hit alan sitelerde parasına kıyıp reklam vermek daha cazip gelecektir. sponsor bulmak sanıldığı kadar kolay değil 2 dk. ile bitmiyo maalesef.
aynen katılıyorum
bunları geçtik bari sponsorunun adını doğru yazda şimdiden ayıp olmasın şahsa =)
:yes
Aradığınızı bulmanız dileğiyle fakat artık sponsorla açılan pvp sunucusundan ne kadar kalite beklenir bilemem.
arkadasLara size Tek bisi Dİyorum Bu serweri Açıyım Ozmn Anlıcaksınız ne hayır gelir. yinede tesekkur ederim...
Arkadaşlar şunu anlamıyorum server yerine sunucu staff yerine oyuncu diye niye hitap etmiyoruz.İşte türkçemizi bozucak bazı kelimeler bunlar.Orantez lütfen ''war'' yerine ''var'' yazmak çokmu zor geliyor ? Lütfen beni yanlış anlama forumların iyiliği için diyorum..Bugün sen yaparsın yarın o diğer gün diğeri böyle çoğalır ne derler.Damlaya damlaya göl olur..
:asik2

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.