Merhaba Arkadaşlar,

2002 ve 2005 Yılında Potti ile açmış olduğumuz - Ultima Online oyun sunucumuzu tekrar 2009 yılında hayata geçirmek istiyoruz.Tabi 2002 yılında kullandığımız sürüm 55i'ydi. 2002'den bu yana 7 sene geçti bir çok bug ve yenilikler oldu. Bu sunucumuzda 630-650 online oyuncu mevcuttu. Projemiz sunucuyu tekrar hayata geçirerek eski anıları yaşatmak istememizdir. Eksiğimiz Potty'nin olmamasıdır (scripter). Bizlerde uzun zamandır ultima ile ilgilenmediğimiz için script düzenleme veya yazma gibi yeteneklerimiz kayboldu : ). Bu durumdan dolayı bizimle can yoldaşı olacak ekip arkadaşları arıyoruz. Hosting alt yapımız hazır sadece Staff kadrosu ve scripter arıyoruz. Scripter'dan istedeğimiz script yazması değil, Gündemde olan scriptleri sunucumuza uyarlaması olacaktır.Bunun yanı sıra gump editör bilgisinin olması önem taşıyor çünkü menülere item eklememiz gerekecektir. Serverın adını vermek istemiyorum sebebi ise tam olarak ekip kadromuz olmadığından dolayı deşifre etmek yandaşı değilim. Hakikaten bize güvenen ve güvenimizi sağlayacak insanlar arıyoruz. UO'ya bir oyun gözüyle değil amaç gözüyle bakmasını düşünüyoruz çünkü kapanan bir sunucu olmama yolunda ilerlemek istiyoruz. Kapanmamak için tek hedefimiz amaçımız olması olacaktır.

Hosting, Client ve Web Site'miz Hazırlanmıştır. Script'ten anlayan arkadaşları önemle bekliyoruz

Prensiplerimiz;
Bizimle yola çıkacak arkadaşların ikametkâhları "İSTANBUL" ve yakın il'lerde olması, Yaşının +18 olması,UO Deneyimi,İş ve okul engeli olmaması, Sabit ve Cep telefonu'nun olması önem taşımaktadır.

Herkese teşekkür ederek iletişim'e "PM" yoluyla geçebilirsiniz.

Lütfen ciddi gözle bakanlar PM atsınlar.
Yazmış olduğum içerik bu bölüme nekadar uygun bilemiyorum. Yanlış bölüme açtıysam af ola ve düzeltilmesini rica ederim

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-25 18:46, 15 yıl önce)
18 yaşının üstünde iş ve okul engeli olmayan.Zor.
Eski bir scripter dostumuz aramıza katılmıştır. Scripter'a ihtiyaç yoktur.

Bu konu Nico tarafından düzenlendi(2008-12-25 19:39, 15 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Peki 18 yasın üstünde ama okula gidiyor 6. universitesine ? 33 yasında deli gibi programlama biliyor scripter. genede gelemiyomu hm üzüldüm ya nese başarılar
artistliğe ne hacet

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.