En az 18 mi yoksa en az 20 mi?
CD kabının üstünde yaş sınırı yazmadığı sürece size ne oluyor ? Taktınız şu yaş konusuna hala anlamıyosunuz ya sorun yaşta değil bizim millette neden hala anlamak istemiyosunuz ?
tamam haklısın bizim millette sorun var ama prensip olarak 18 den aşağı almamak lazım.
Master
59.2997
Sunucuda yaş sınırı olmamalı, kişilik sınırı olmalı.
Slothere : Sunucuya yaş sınırı olmamalı, kişilik sınırı olmalı.

bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum :D
adam gibi bir sunucu olursa nebula gibi 20 olmalı ama dandik ve az ömürlü bir sunucu olursa yaş sınırı farketmez.
Override : adam gibi bir sunucu olursa nebula gibi 20 olmalı ama dandik ve az ömürlü bir sunucu olursa yaş sınırı farketmez.

+1905

Yaş önemli değil diyenlere bakıyorum 18den aşağı :) şaka bir yana bence 18 den büyük olmalı sonuçta 18 yaşın altındakilerin hepsi aklı başında değil arada nadiren çıkabiliyor.Ancak 18 yaşın üstündekilerin çoğu neyin ne olduğunu,nerede nasıl davanılacağını bilir.Bu benim düşüncemdir..
Sana 22 yaşında birini getireyim, 12 yaşında ki çocuk kadar düşünemiyor ve hareket edemiyor. 12 yaşında ki ne kadar ciddi ve olgun davransada 22 yaşında ki kişi bunları yapamıyor. Bence yaş sınırı çok saçma, bunun yerine kişilerin, slother'in dediği gibi kişiliklerini ölçmek lazım.
tabi ki 20 yaş üstü daha iyidir ama 18-20 pek farketmiyor. yaş sınırı olmalı bence de. evet istisnalar olabilir yaşı küçük olup 18-19 yasındaki bireylerden daha sağlam bir kişiliğe sahip olabilir fakat 18 veya 20 üstü bireylerin karakterleri daha oturmuş olur, tecrübeli olurlar. çocukluk çağını atmışlardır artık.
Master
59.2997
Maalesef ülkemizde 18 yaş ve üzerinin de pek akıllı olduğu söylenemez, hatta bazıları var ki 13+ yaştan daha çocukça davranabiliyorlar. Ayriyetten herşeyin yaş olmadığını da belirtmek isterim, ama "olgunluk" dediğimiz olgu belli yaşın üzerinde oturabiliyor, burasına tamamen katılıyorum. Bu yüzden bana kalırsa yaş ikinci planda kalmalı, ama buna dikkat edilmeli. Ancak insanlara ön yargılı davranılmadan önce kişiliklerine bakılmalı. Sonuçta siz yetkili olarak alacağınız kişinin yaşından yararlanmayacaksınız. Kişinin kişilik, tecrübe, deneyim ve bilgilerinden yararlanacaksınız.
Bana göre yaş önemli değil kişi kendisini olgun ve disiplinli olarak yetiştirmişse yaş 2.plana girer
Akil Yasta Deil Bastadir...



Hatirlatiyim Dedim...
NightCrawler : En az 18 mi yoksa en az 20 mi?

Sen kaç yaşındasın 22 mi ? Aha bahsettigimiz olayın örneği : 22 yaşında birisin ama 12 yaşındaki bi çocuktan .. neyse gerisini anlayan anlar. Ayrıca o yaşa gelmişsin git çalış evine ekmek götür daha faydalı.
Silindi
Members
0
Daha 18 Yasına Girmemis O Kadar Yetenekli Kişiler Varki +20 Yas Olsa Bile Onlardan Daha İs Yapar..
Şimdi bu tartışmayı bitirecek birşey hatırlatayım size.

Türkiye'de bir bireyin yetişkin olabilmesi için 18 yaşını doldurması lazım bu bir kanundur.Sizce neden böyle birşey yapmışlar hiç düşündünüzmü? Aklı,zekası tam oturmadığı için 18 yaşı bir sınır olarak görmüşler ve ozamana kadar ailelerinin sorumluluğundalardır.Dediğiniz olay numuneliktir 18 yaşında olmayıpta iyi olanlar vs.Yaş kaçıncı plana atılır bilemem bunu o sunucu belirler ama cıvıklık açısından +18 idealdir.Bakın bilgi koonusuna birşey demiyorum farkettiyseniz davranışlardan bahsediyorum..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.