Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



peki dinamic items a basınca gelen listedeki bütün itemları ctrl+shift ile seçiyorsun değil mi? ondan sonra make static e basıyorsun
ben staticleri silmek için uuraştım. sphereworld u seciyorum sonra static items in yanını isaretliyorum sonra ctrl ile seciyorum ve make dinamic diyorum (sphere ve uo kapalı). sonra new leri mul yapiyorum oyuna giriyorum butun harita karismis..

@kaankha

bu arada bişey dha denedim senin gönderdiin sphere icinde staidx0.mul ve staticx0.mul vardı onları uo nun klasorune atinca haritada sorun olmuo. ve eklediin seyler gozokuo. bunu da dikkate alirsak sorun nerden kaynaklani acaba ?

sorunu çözdüm gibi: kaankha senin gönderdiin sphere içindeki staidx0.mul ve staticx0.mul ları attım uo klasörüne. üzerinde static&dinamic istediimi deiştiriorum ancak senin yaptıın bicok sey var sanirim. sorun benim staidx0 ve staticx0 larda saniorum.

sen staidx0.mul ve staticx0.mul un orjinal halini upload edip linkini verebilir msin?


Bu konu Nimeria tarafından düzenlendi(2008-02-18 22:15, 16 yıl önce)
evet o staticler benimkiler :) yedekleri oraya alıyorum genelde.. dur hiç dokunulmamış static dosyalarının da yedeği var vereyim. Dedigim gibi patchin 57diilse staticler sorun çıkarır error vermiştir patchler zamanında.. Yükleniyor şuan dosyalar..

https://rapidshare.com/files/92961324/hi__dokunulmam__305___351__statics_dosyalar__305_.rar
saol kaankha yardimini unutmicam cok saol tekrar =)
oldu dimi sorun yok :)
oldu oldu sorun yok :) hem multitool la hem axis le ypabliorum sorun kalmadi. ama axis te items larda hiç bi item ı göremiyorum o nedendir ? scripts dosyasinin yolunu mu gostermem lazim ?
hee :D Profile seçeneklerinde yeni bi profil oluştur. Orda scriptlerin yerini göster işte..

Benim staticlere baktınmı nasıl :P
brit i gezdim biraz cok guzeldi :)
kopyala hocam seninkileri bi yere bi brit bankaya bi jaile bir de great waterfalldaki adaya bak :D
ben bu statics lerle server mı acsam napsam :D

// bide kaç ay kastın bunları yapmak için kenks xD

Bu konu Nimeria tarafından düzenlendi(2008-02-19 02:39, 16 yıl önce)
Death Bringer :
own.curtis : 2) Static silimi işine gelince önceden var olanı multool ile kaldıramıyorsun ama sonradan ekledigin birsey sonra tek bir işlemde kaldırabiliyorsun. Axiste yine biraz daha fazla iş gerekiyor.

Böyle birşey diyosunda ben koskoca brit bankı bu multool'la sildim demekki siliniomuş siz yapamıyorsunuz.

Kaankha :
own.curtis yanlış da neresi yanlış hacep aylardır static yapıyorum bu şekilde. Ayrıca multoolla arkadaşın dedigi gibi normal olan bütün binaları hatta denizi bile silersin. yeterki verdiğin aralıkta olsun. Ama dediğim gibi axiste sileceğiniz yada staticleyeceginiz eşyaları SEÇEBİLME şansınız olduğu için profesyonel çalışanların axis kullanması daha mantıklıdır.. Bana göre insanlar multool u fazla abartıyor..


Ne güzel bende aylardır static yapıyorum ustelik multool ve uosir programları aracılıgıyla. Bi aralar bende normal orj. staticleri silebildigimi hatırlıyordum ama suan elimdeki multool ile bunu gerceklestiremiyorum üstelik verdigim aralıktaki alanları ( mesela brith bank ) ve o sorunu buraya yazdıgımda bana yukarda yazdıgım cevabı vermislerdi :

"Sonradan eklediklerini silebilirsin". Benimde aklımda o kalmıs olabilir. Ama artık uosir ( static item remover ) programını kullanıyorum ve hicbir sorunla karsılasmadım suana dek.

* Kaankha yaptıgın staticlerden bir kac ss koyman mümkün mü? Merak ettim seninkileri :)
Nimeria hepsini toplamda 1hafta gibi bir sürede yaptım.. yani 50saat falan..

own.curtis multool silebiliyor all tickini işaretlemeyi dene ondan silmiyor olabilir.

Ss e gelince hocam pazar alanı ss alamayacagım kadar büyük brit banka yaparım belki de şuan yeni bir şehir daha yapıyorum. O bitsin ciddi anlamda bi screen shot alma olayına giricem o zaman açacağım başlığı sana öm ile atarım..
Nimeria'yla aynı yerde oturuyoruz ona yaptığın şeyleri atmışsın Kaankha gördüm gerçekten güzel ve uğraş isteyen birşey olmuş, eline sağlık. Ayrıca pazar alanı gerçekten çok büyük olmuş SS'leri eklersen bundan esinlenerek güzel şeyler çıkartan arkadaşlar olacaktır, örnek olması açısından ekleyebilirsin siteye...

Başarılarının devamını diliyorum, iyi geceler...
pazar alanı suana kadar yaptıklarımın en iyisiydi sanırım ki bana göre biraz sade oldu. Basit geliyor daha dogrusu şaşalı değil. Şuan o marble island olan bölgeyi bişeyler yapıyorum bitmek üzere o da 2-3saatlik işi var gibi.. Bitince hepsinin screen shotunu koyarım :)
İyi o zaman, alanlarını bitirip yayınlamanı bekliyor olucam :) Merak ettim cunku nasıl seyler cıkardıgını. Mesela benim yaptıklarımdan jail, pvp alanı ve young city'i cevremdekiler dahil ben bile sevmistim. Insan guzel birseyler ortaya cıkarınca kendiyle biraz gurur duyuyor :) Ki benimkilerde genellikle şaşalı değil. Basitler ama güzeller kanımca, önemli olanda bu değil mi zaten ? :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.