Şİmdi bende +10 str , dex , int robeler var veya bi deed yapıyorum satın alınıyor +10 dex vericek veriyor ama büyü attığında veya bi süre sonra düşüyor nasıl halledebiliriz bu sorunu ? (Kesin çözüm istiyorum boş konuşucaklar hiç yazmasın)
Burda kesin çözüm diye birşey yoktur. Herkes fikrini açıkca söyler. Herkes hata yapabilir. Sorununa gelirsek scriptsini koy bir görelim yani şu +10 verilen bölümü koyma sadece tam scp de sana daha çok yardımcı olabilirler...

Sorunun kaynağı spherenin özel dosyaları sphere.ini,spheretables.scp falan oalbilir. Kontrol etmeni tavsiye ederim...
Büyük harflerle başlık açmak yasak.
abi bilionmu valla artık yardım etmektende sıkıldım istersem 1000 kişiye yardım edeyim şu karma 0 olmuyor hep -1 :D o yüzden bıraktım artık yardım etmektende yoruldum :D yine yardım ediyoruzda artık bilmem eskisi kadar diil :) Ne bileyim abi nasıl bir insanlık bu yani anlamış diilim herkes sadece yardım istemeyi biliyor :)
Expert
34.0001
stat verdiğin kodlarda dex +=25 str +=25 tarzı bieşy kullanıyosundur onu moddex +=25 modstr +=25 olarak değiştirirsen sorun kalmaz.
@xwerswoods
bu sitede senin gibi düşünenler olucağını bildiğim için karma sistemini hiç istememiştim..
bende istememiştim bir ara oylama falan olmuştu ben sitede böyle birşeyin olması çok saçma demiştim ama o kadar yardım ediyorum karşılığını almamak sinir bozucu...
benimde -1 di ne yardım etmek için çabalıyorum ne bişi paylaşıyorum sadece bilgisayar konusunda bişi ise fikrimi söylüyorum nasıl olmuşsa 0 olmuş nası - lere düştü nası + oldu onu bile farketmedim demek millet kime verceğini biliyor belkide bilerek yapıyorsundurr diye.;-)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.