---Biraz önce Xandra'nın başlığını görünce bende de bir aydınlanma oldu :) artık daha fazla tek başıma devam edemiyorum çok yorucu oluyor.

Merhaba arkadaşlar, çok çok uzun zamandır ilk defa uğruyorum buraya malum üniversiteye hazırlık servünei(tam 3 sene) :) sonunda kazandık bu sene artık kafa olarak rahatım.

Yıllardan beri 2008 olmalı o tarihten beri hep scriptlerle uğraşıyorum tabi sürekli bu işe kendimi veremedim o yüzden çok çok profesyonel değilim haliyle. Şimdi asıl meseleye gelelim,

Ben 2008'den bu yana biriktirdiğim scriptleriinceledim çoğunu düzenleyerek 2013 arşivine koydum ve sphere açtım gayet güzel. Yaklaşıkta 1-1.5 aydırda uğraşıyorum ve çok yoruldum artık pes ettim diyebilirim. Bu işler tek başına olmuyor ya da aşırı güç olmalı kişide, sıkılmadan yapmalı. Bende bu yüzden geçmiştende tanıdık biri varsa bana yardımcı olacak onunla beraber bu işi bitirmek istiyorum. Reel yaşantıda hiç Ultimayla ilgilenen tanıdığım olmadığı için mecbur sanal alemde birini arıyorum. Script yazma,düzenleme en azından orta seviyenin üstünde kişiler varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. Öncelik varsa eskilerden olursa çok makbule geçer. Herkese iyi akşamlar.
Berkan pilot öğrencisiymişsin bak.Boşver uo'yu bitti uo arrtık.Hosteslere pompala geç keyfine bak :)
Computer_Man : Berkan pilot öğrencisiymişsin bak.Boşver uo'yu bitti uo arrtık.Hosteslere pompala geç keyfine bak :)

Hahaha o nasıl laftır :D profili güncellemedim pilotluk istiyordum olmadı, hukuk öğrencisiyim. İçimde hep ukte kaldı, kendi yapımımı millete beğendirmek istiyorum tek amacım bu.
Bu ülkede bişeyleri beğendirmek basit değil hele ki Uo camiasını bilirsin uyuz dolu.Bence bir kere daha düşün.Eğer programsal açıdan bişey istersen ben yardımcı olurum fikirine.Uo tools anlamında projene destek veririm ama bence hiç bulaşma..Bu arada destek veririm dememin sebebi seni tanıyor olmam ve senin duruşunu bilmem
Sağolasın, yarın detaylıca konuşuruz şimdi pek zamanım yok.
Bende 3 sene sonra kazandım ne tesadüf :) Bu arada pilotluk okunuyormu :S
Ne kazandin? Evet okunuyor 2 sene egitim ve yillik 50bin euro istersen git :)
Yaşar üniversitesi görsel iletişim ve tasarım. Hazırlık dahil 5 sene okuyacağım + büyük ihtimal(tembelliğim sayesinde)+2 yıl daha uzatıcam. Ve bir pilot maaşı alamayacağım. Bu arada özel kurslara baktımda göz bozukluğu istemiyor malesef benim 0.25 - 0.50 göz bozukluğum var. Astigmat 0.25 ve miyopta var. Bu arada sivil olarak her türlü alıyorum o başka. Ama uluslararası yolcu taşımacılığı için çok ciddi standartlar var.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.