Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
0.1
5237 sayılı TCK’nun 244/1. maddesi uyarınca “Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”TCK m. 244’te, hükmün 3. fıkrasında ise, “Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır”.

Saldırıların kişi, kurum veya kuruluşlar ile bağlantıları durumunda; saldırı yapan, yataklık eden kuruluş-firma ve yetkililerine TCK'nun 244/1 maddesi dahilinde maddi ve manevi tazminat davası açılacağını bilmenizi isteriz.

Sunucumuzun hukuksal işlerini yürütmekle yükümlü ve web sitemizle sorumlu olan yönetimicimiz Glory ( Alper Aslan ) tarafından bana iletilen bu bildiride ; sunucumuza yapmış olduğunuz saldırılar hakkında hukuki haklarımızı kullanacağımız açık bir şekilde beyan edilmiştir.

Bizler çoğu sunucunun yaptığı gibi saldırılar için gerekli hukuksal işlemleri başlattık ibaresinden daha fazlasını yapacağımızı belirtmek istiyoruz.Hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı ve gerekli bütün işlemleri avukatımız aracılığıyla gerçekleştireceğimizi yine beyan etmek istiyoruz.

Bizlerin abarttığını düşünen bireylerin resmi avukatımızı arayıp daha detaylı bilgi almalarını rica ediyoruz.

Av.Ziya Erdoğan
Baro Sicil 11151 TBB Sicil: 11958
Ad. Bak. Sicil: Cep Tel: -
Tel: 02163302052 Faks: 02163302091
Adres: KUŞDİLİ CAD NO:42 TORAMAN HAN KAT.2 / 14-15 / İSTANBUL




Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

* Kayıt işlemlerini başlattık.Sunucumuzu 29.06.2014 Pazar , 16:00 ' da aktif ediyoruz.Sunucumuzu kesintisiz olarak 01.07.2014 Salı , 16:00'a kadar test adı altında açık tutacağız.Bu süreçte amacımız sunucu hatalarını bulup hataları düzeltmek ve actionu takip edip silahlar ve büyüler hakkında daha detaylı gözlemler yapıp , daha düzgün ayarlar yapabilmektir.

* Test süreci bittiği taktirde sunucu kaldığı yerden devam edecektir.Herhangi bir nesnenin silinmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Connector dosyasını sitemizin dosyalar bölümüne yarın ( 29.06.2014 16:00'da ) ekleyeceğiz.

Bilginize.

Web Sitemiz
Forumlarımız
Kayıt
Wiki Bağlantımız
Kadromuz
Connector



Processor: Intel(R) Core (TM) i7-4770 Cpu @ 3.40Ghz 3.40Ghz
Installed memory (RAM): 2,00 GB
System type: 64-bit Operating System



Sürüm : Ultima Online Mondain's Legacy
Emulator : Sphere 56b
Connector : Uo-Vanguard
Skill Cap : 800.0
Stat Cap : 225.0



Auction Sistemi

Player Vendor Sistemi

Duello Sistemi

Gambling Sistemi

Mount Uprage

Online Reward Sistemi

PvM Sistemi

Rütbe Sistemi

Treasure Hunter

Gifter Sistemi

Mount Resurrect Sistemi

Dungeon Chef Sistemi



Pvp Turnuvaları

Counter Strike

Capture The Flag

Football

Deathmatch

Meydan Muharebesi

Explosion

Gm Topuk

Engelli Koşu

Zar Turnuvası




Safe Zone

Pazar Zone

Capture The Flag

Deathmatch

Counter Strike



* Sunucuda silah taşında sadece power silahlar satılıyor.Vanquishing derecesindeki silahları gifter , treasure ve dungeon chef sistemini kullanarak temin edebilirsiniz.Ayrıca dungeonlardaki yaratıkları öldürerek de vanquishing derecesindeki silahlara sahip olabilirsiniz. ( Vanquishing silah sahibi olmak o kadar da kolay değil. )

* Sunucuda bilet & gold npc adında tek tip yaratıklar mevcut değil.Altın kazabilmek için orc , skeleton , liche , harpy , kraken , daemon ve dragon cinsindeki yaratıkları öldürmeniz gerekiyor.Yaratıklardan zorluk derecelerine göre 500 ile 3.000 gold coins arası altın düşer.Ayrıca gift deed sayesinde 50.000 gold coins , treasure sistemi sayesinde de 100.000 gold coins kazanabilirsiniz.Bunların yanı sıra gambling sistemini kullanarak da altın sahibi olabilirsiniz ( Gambling sistemi 500 gold coins karşılığı oynanır ve kazanmanız dahilinde 1.000 ile 3.000 arası gold coins çantanıza eklenir. )

* Sunucuda binekleri satın alabileceğiniz bir taş mevcut değil.Sadece spawnlardan ve egg sisteminden binek sahibi olabilirsiniz.

* Egg sistemini kullanarak , kuluçkaya yatırdığınız her yumurtadan binek sahibi olabilirsiniz.Yumurta sisteminden çıkan binekler tamamiyle rastgele olarak belirlenmiştir.Bu binekler ; forest , desert , zostrich , shire , mustang , silver steed ve kiirindir.

* Hazine sistemini kullanabilmek için hazine haritasına sahip olmanız gerekmekte.Hazine haritasını ise dungeon chef sistemini kullanarak temin edebilirsiniz.Ayrıca sunucumuzda bulunan dungeon yaratıklarındanda bu nesneyi temin edebilirsiniz.

* Gifter sistemini kullanabilmek için gift deede sahip olmanız gerekmekte.Gift deedi ise dungeon chef ve treasure sistemini kullanarak temin edebilirsiniz.Ayrıca sunucumuzda bulunan dungeon yaratıklarındanda bu nesneyi temin edebilirsiniz.

* Sunucuda binek sahibi olmak ne denli zor farkındayız.Bunu göz önünde bulundurarak binek resleme ( mount resurrect ) adında bir sistem ekledim.Bu scrolllara gift , treasure ve dungeon chef sistemini kullanarak sahip olabilirsiniz.Sunucuda ki binekleri reslemek için binek çeşidine göre ; Ability Steed ve PvM sistemi ödülleri olan LBR binekler için 120 , Nightmare ve Unicorn için 80 geriye kalan binekler için ise 60 mount resurrect sahibi olmanız gerekmektedir.

* PvM sisteminde sunucumuzdaki bütün yaratıklar pvm puanı kazandır.Fakat kazandığınız puanları biraz düşük tuttuk.Sonuçta LBR binekler bayaa bir değerli olacak.


* Gün içerisinde tanıtıma eklenecek sistemler ;
* Egg Sistemi
* Housing Sistemi


Bu konu Aftrosh* tarafından düzenlendi(2014-06-29 16:42, 9 yıl önce)
Başarılar
0.1
Sunucu aktif ; kayıt olduktan sonra bağlantı programı Buradan indirebilirsiniz.

SUNUCU AKTİF.

Bu konu Aftrosh* tarafından düzenlendi(2014-06-29 18:19, 9 yıl önce)
Başarılar.
İlk 5 paragrafı sana ithafen yazmışlar efe kardeş :)

Başarılar
Size ait bir sistem varmı sunucuda ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.