Alcor pVp olarak tek hedefimiz ultima online kültürünü en güzel şekilde devam ettirmektir.
Tüm proje tarafımca tamamlanmıştır.Tarzımız pVp dir ancak bu hack n slash tarzı
pVp değildir.Biz size istediğiniz yetenekleri ve temel ihtiyaclarınızı veriyoruz siz
diğer eşyaları kendi emeklerinizle elde ediyorsunuz.Eski ultima online oyun stilini
yeni modern tazla birleştirmeye çalıştık ve alcor pvp yi siz oyuncularımıza açtık.

Sunucu Türü: Player versus Player ( pVp)
Stat cap : 225

Site: www.alcorpvp.net
Forum: www.alcorpvp.net/forum
Kayıt: Şuanlık Free



*----------| Bir kaç ekran görüntüsü |----------*
Class seçim:

Raid Boss:


Merchant:

Moongate:

Your Tasks:

Sık Sorulan Sorular [ SSS ] :
Pasif duruma getirildi.Forum'ları kullanabilirsiniz.


*----------| Sistemler |----------*
Soloraid :

Darkroad:

Leader Boss :

Your Tasks :

Hazine :

Raidboss:

Champion:

Top10:

Power Robe:

Balance Robe:

High Robe:

Special:

Ufak bi hatırlatma..
Tabiki bizimde eksiklerimiz olabilir :)

Yorumlar sunucu ve kişiye hakaret şeklinde değil, tamamen öneri ve yapıcı bir şekilde olmalıdır.


Bu konu Mrs.xaRiyla tarafından düzenlendi(2014-01-05 22:03, 10 yıl önce)
Sistemler eğlenceli görünüyor .Aynı şeyi site içinde söylemek isterdim başarılar dostum.
Novice
-0.500001
Aynen cok sağde olmus
Herşey güzel hoş ta, nefrelius.no-ip.org bunu anlamadım..
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
Site konusunda haklı olabilrsiniz aslında ama mysql gibi bir baglantıya ihtiyacım olmadıgından sağde düz bir html siteyi tercih ettim.Gerek duyulursa zaten geliştirilip değiştirilebilir okadar sıkıntımız yok o konuda.

@Federal
Herşey güzel hoş ta, nefrelius.no-ip.org bunu anlamadım..

nefrelius.no-ip.org kullanıyorduk KAPALI BETA sürecinde iken.Yani hosting firması pc lerini güncelleyecekti o yüzden 1-2 hafta beklemek durumunda kaldım.O süreçtede yaklaşık 20 playerimiz ile BETA yaptık.Şuanda no ip ile alakamız bulunmamakta.Haklısınız aslında bunu sormakta çünki x bi platformda açmıştım reklam konusunu buraya açmakta geç kaldım o yüzden haberiniz olmadı :/
Merhaba;
Öncelikle Mrs.xaRiyla serverın hayırlı uğurlu olsun kardeş , inşallah playerın bol olur.
Ancak gördüğüm kadarıyla (Servera giriş yaptım 1 - 2 baktım) Safe alan fazla sade olmuş ve binalar birbirlerinden alakasız biryerde.
- Yanlış bilmiyorsam "Sade" olarak yazılıyor "Sağde" değil.Ancak bende yanlış biliyor olabilirim.Eğer yanlışım varsa affola.
- Serverındaki sistemlerde genel itibariyle birbirleriyle benzer ve uğraştırıcı buldum.Bu playerı tutabilecek bir olay ancak öncelikle playerlara quest vs yöntemlerle rahat rahat actionda kullanabileceği item dağıtmanı tavsiye ederim.Çünkü girdiğimde serverda 3 kişi vardı toplam.Yetkili olmaması da cabası.Bunları seni kırmak ya da kötülemek amacıyla yazmıyorum.Sadece "bana göre" eksik olanları söylüyorum ki kendini geliştirebil.

Tekrar başarılar dilerim
:yes
laf yetiştiriyormuşum gibi olmasın ama
@ryser
çalıştıgım için ancak aksam 7 den sonra online olabiliyorum ve her akşam etkinlik veya quest yapıyorum actionda zaten saat 8 ve gece 12 arasında oluyor.Hani dün akşam 11 player vardı bi ara ben büyü delaylarını ayarlıyordum takip edemedim ama konsoldan gördüğüm kadarıyla bir birini kesenler vardı :)

Tavsiye ve görüşleriniz hiçbi zaman beni kırmaz elbetteki yaptıgım hatalar yada eksikler vardır.Ve evet haklısın sade diye yazılıyor benim Ğ lere zarfım var düşürmek istemiyorm :) normalde Ğ ler yumuşayıp düşüyor ve SADE oluyor.
Safe bölge konusunda ise zaten sosaria map oldugu icin pek editlemedm yani gereken 1-2 adet bina vardı onları koydum okadar.Çok büyük statik alan yapıp yarısının kullanılmaması saçma olurdu :)

NOT: oyunda gündüzleri pek fazla aktif gm olmaması player için bir sıkıntı yaratmayacaktır.Server sistemleri stabil haldedir.Sormak istediğiniz çoğu şey S.S.S stone'de vardır veya forumlara bakabilirsiniz.Yada oyunda bi açık bi hata gördüyseniz pagede belirtin düzeltilir.Genelde online gm arayan saatlerce soru sormak için arıyor açıkçası forumlara yada sistemlere bakmadan soru sormak için :)

Bu konu Mrs.xaRiyla tarafından düzenlendi(2013-11-22 22:01, 10 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Sıkça sorulan sorular mantıklı olmuş : ) Başarılar dilerim
Teşekkürler ghlahn birde playeler aktif gm varmı diye page atmaktansa bu stoneyi kullansalar daha iyi olcak :)
neyse zamanla alşacağız hepimiz.Tarzım farklı oldugu icin böyle birşey yapmaya mecbrdum aslında :)

Bu arada server sandıgımdan daha hızlı gelişiyor kısa sürede bence iyi mesafe kattettik :) Sizlerin sayesinde
daha iyi yerlere geleceğiz inş.23/11/2013 tarihinde yapılan pvp turnuvasında resmen 2005 li yıllara gittim.
Bu anı yaşatan herkeze teşekkürler.Küfürsüz ve saygılı bir server olduk artık ve böyle devam etmek tek hedefimiz.
NOT: Biz küfürü engellemedik insanlarla kaynaştık :) Yasaklar birşeyin yapılmaması için yeterli şeyler değildir.İnsanları biliçlendirmek ve konuşup anlaşmak en iyisidir bence :)
Çok sade ve şık bir sunucuya benziyor, umarım başarılı olursunuz.
BU güzel görüşleriniz için teşekkür ederim.Ancak bir kanıya vardım bunuda burada paylaşmak istedim.
Bu bir isyan değil hüzün üzüntüdür.Lütfen kimse yanlış anlamasın ve alınmasın.
Son zamanlarda açılan Pvp sunuclarıyla kıyaslanmaktan sıkıldım artık.Alışıla gelmişin dışında bir pVp sunucusuyuz.Sunucum pVp evet yazılış şeklide pVp bu bebeklik ergenlik kaynaklı değildir <isim> VERSUS <isim> şekli yazıldıgı için bilinenin aksine versus'u temsil eden V büyük yazılıyor.Bu arcade oyunlardada böyle.Ve önyargılı olmayın lütfen pVp dediysek al silahı git vur öldür değil.Oyuna giren player başlangıcta verilen ücretsiz itemle actiona cıkıyor 1 aydır oynayan adamla kapışıyor ve ölüyor sonra ne saçma binek tek atıyor ne saçma silah çok vuruyor o saçma bu saçma saçmada saçma.Arkadaşlar lütfen.Sen daha 5 dakika önce girmişsin adam item kasmış onu bunu yapmış nasıl denk olmayı bekliyorsun.Emek vermeden pVp serveri bile olsa hiçbirşey olmaz başarılamaz.Benim ayarladıgım sunucu emek istiyor.Görev yapmalısınız hazine açmalısınız item toplamalısınız.Studded set giyer actiona giderseniz taş çatlasın Us Sacnt dahil 32 armorunuz olur.Vanq spear sadece haizne ve bosslardan random_weapon_vanq şeklinde denk gelirse cıktıgını ve hiçbir npc de satılmadığını göz önünde bulundurursak morey 100 spherenin defaultudur tabiki size çok vuracaktır.Bunaldım artık bu tarz pagelerden.Player geliyor ortak olmak istiyorum diyor.Sunucu bitmiş açılmış ortak olmak isterler tabi bu güzel bişey ama yok ortak almıyoruz diyince küfretmeye başlıyor saçma dandik server diyor.Madem dandik nie ortak olmak istiyorsunuz....

Bunlar isyan değildir.Sadece playerliğin geldiği durumu gördükce üzülüyorum ve ben bunun içinmi emek verdim diyorum.Adam diyorki 20 kişilik aile var edit basarsan gelirim GELMEYİN ! basmıyorum bu teklifi edenleride direk sphere.ini de engellenen ip ler kısmına yazıyorum yok arkadaşım ben 1.5 sene uğraştım sen ve senin 19 arkadaşına edit basmak içinmi uğraştım ben?
Ama hiçbi zaman pes etmeyecegim ilk başta yola koyuldugumda dedigim gibi sade bir ultima online pVp serveri olacağız ve bu yolda bize kendini bilen oyundan zevk almasını bilen kişiler lazım.Kendi egolarınızı tatmin etmek için başkalarının yaptıgı birşeyi kötülemekten vazgeçin.Varsa eksik yanlış söyleyin elbet çoğunlugun görüşleri doğrultusunda birşeyler yapılır.

Sunucum açıktır ve her şart altındada açık kalacaktır.Sunucu kendi standartları içerisinde kurulmuştur ve ne olursa olsun temel asla değişmeyecek sadece gerekli olacak güncellemeler yapılacaktır.Kapımız herkeze açıktır hepinize iyi forumlar iyi oyunlar.

Bu konu Mrs.xaRiyla tarafından düzenlendi(2013-11-25 20:26, 10 yıl önce)
Sade sunucular güzeldir başarılar
Novice
-0.500001
Ben arkadaşın videolarını izledim samimiyeti hosuma gitti guildi ikna edersem gecebilirim
Teşekkürler samimiyetimizi korumaya çalışıyoruz fakat bunu su istimal edip el ense yapmaya calısanlarda olmuyo değil yani :D

Safetown bölgesi güncellenmiştir.

Bu konu Mrs.xaRiyla tarafından düzenlendi(2013-12-02 21:42, 10 yıl önce)
Selamlar. Uzun bir süre ardından foruma giriş yaparak sunucunuzu aktifleştirdiğinizi fark ettim. Hayırlı ve uğurlu olması dileğimle.
Normalde pvp sunucusu sevmeyen biriyim fakat pvp olarak konseptiniz diğer sunuculara nazaran farklı olduğundan ilgi çekici olması aşikar,şahsen benim beğendiğim görev ve sistemler bulunmakta. Halen bir şeyler hazırlayıp sunmayı,kaliteli bir şeyler oluşturmayı hedef edinen insanlar görmek çok güzel. Başarılar diliyorum..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.