Normalde sevmem pvp serverlarını ama gerçekten hoşuma gitti sade bir server binek üzerine kurulu değil tuhaf tuhaf binekler yok sistemler çok güzel canı sıkılmıyor insanın sürekli yapacak birşey var . Bu servera saldıran insan evlatlarına acıyorum ..
*Web sitemizin tasarımı güncellendi.Birileri laf iğnelemeden ben söyleyeyim.Sitenin yapımcısı ben değilim.Tema eski olduğu için xxxx sitesinde kendileri tarafından paylaşılmış ve genelde Lineage II sunucularında kullanılır.Eğer isteyen olursa paylaşımı verebilirim.Ben gerekli düzenlemeleri ve eklemeleri yaptım sadece.
*Bazı gerekli düzenlemeler yapıldı
*Bandaj delayları ayaralndı 2 sny freeze 4 sny büyü atılamaz 5. saniyede bandaj basar.Yrtılma şansı 4/1
*Host tekrar türkiye lokasyon pc ye alındı.Yurt dışı makinada fibernet kullanıcılarında lag oluyordu.
0.1
Yeni tasarım güzel olmuş.Oyun tarzı sade olmakla birlikte eğlencelide görünüyor.Buda oyun akışının aksamayacağı anlamına geliyor.

Başarılar Alcor.
Teşekkürler ahmet bu arada aramıza hoşgeldin seninle çalışmak keyifli olacak :)
Neophyte
26.6001
Sitenizi beğendiğimi söyleyemeyeceğim
@Ghlahn
Walla herşeyi tek başına yapınca bazı şeyler tam mükemmel olmuyor sitemiz işimizi görüyor az buçuk anlarım web işinden aldım biraz uyarladım işte bu çıktı ortaya bende isterim mükemmel bi tasarım ancak adım hıdır elimden gelen bıdır gibi oldu biraz :)

* Safe alana santa [noel baba] gelmiştir.Siz değerli alcor pvp oyuncularına hediyeler dağıtmaktadır.Hediyenizi almak için safe town bölgesinde santa'nın yanına gitmekte geç kalmayın.Herkeze iyi oyunlar.
Hayırlı olması dileğiyle.Piyasada belli başlı servarlar var isim yapmış onların arasına girmek istiyorsanız daha yolun başındayken saldıraları önlemek amaçlı bir şey yapın.30 40 playeri görürse server saldırı olur player kaybedersin.Eğer bu işi sürekli acık kalıcak server düşünüyorsan dediklerimi uygula bence..
Verdiğin akıl için teşekkür ederim ancak aten gerekli olan herşeye sahibiz.Piyasadaki sunucular şarap gibi hepsi yıllanmış biz daha 2 aylık sunucuyuz ve açıkcası olanları yadırgamıyorum çünki hack n slash tarzı bi server değiliz giren item kasmaktansa çıkıp gidiyor öncelikle playerlere güven aşılamamız gerekiyor belkide bizimde yıllanmamız gerekiyor o yüzden sabır ve emin adımlarla yolumuzda ilerliyoruz.
Hayırlı olsun, başarılar dilerim :)

Ghlahn : Sıkça sorulan sorular mantıklı olmuş : ) Başarılar dilerim
Biraz daha farklı olsaymış iyimiş :)



https://www.youtube.com/watch?v=LDqBjIcsnGY
@Rovalge
Ney kastetmek istiyorsun anlamadım ancak sunucumda bulunan Sık sorulan sorular taşı kendi yapımım hatta öyle bi şekilde yazdımki düzenlemeye bile üşeniyorum dialogları tektek açtırıp tektek kapattırdım basit dilde yazılsın lazım olan alınca kolayca editlesin diye.Ben bu stoneyi Murat'tı galiba (rexos) ismi neyse ondan görmüş ve beğenmiştim işime yarayacagı icin bende yazdım.Sunucumda kullandıgım dialog ve buttonlar zaten tektip.Ki zaten attıgın link te dedigim kişinin serveriydi.Fikir bana ait değil güzel düşünülmüş birşey bende yaptım ve kullandım.
Yani amaç ?
Mrs.xaRiyla ;
Yorumlar sunucu ve kişiye hakaret şeklinde değil, tamamen öneri ve yapıcı bir şekilde olmalıdır.

1.si Rexos (Cem)
2.si Attığım link benim kendi sunucum
3.sü Ben zaten kötülemedim sadece biraz daha farklı olabilirdi dedim.
4.sü Egolarını biraz tatmin et, kimse senin verdiğin emeğe veya gösterdiğin çabaya laf atmadı.
Başarılar ancak tanıtım'da eksikleriniz var...
@Tovertis
Eksiklerimizi söylerseniz giderelim.Gözden kaçan veya eklenmesi gerekipte unutulan şeyler olabilir tabiki :)

@Rovalge
Cem bey bukadar rahatsız olcagınızı bilsem böyle bi taş hiç yapmazdım.Ego tatmin edicek yaşı ben geçtim lütfen reklam başlığı akışı bozulmasın tamam önerinizi yaptınız bende bi değişiklik yapıp stoney'i kaldırdım şimdi hiçbir sorun olmayacaktır sonuçta bu fikri ben ilk sizden görmüştüm.İyi forumlar


**Yeni sistemimiz olan Bad king aktif edildi.Detaylı bilgi forumlara eklendi.Kısaca özetlemek gerekirse safe bölgedeki terethan prens'i ile konuşuyoruz bize derdini anlatıyor ve yardım istiyor.Bizden istediği kendini kandırıp tahta geçen kötü kral'ı öldürmemizdir.Kral berlirli aralıklarla tahtına gelmektedir.

** İlk krallık pvp'miz yapılmış ve ödülü Steed of King olarak verilmiştir.
Bu binek 900 str ve 60 armor'a sahiptir.Diğer binekler bu asil at'a hasar veremez. Tek düşmanı golemdir.

Bu konu Mrs.xaRiyla tarafından düzenlendi(2014-01-05 23:33, 10 yıl önce)
Benim kötüleme gibi bir niyetim yok tabikide istediğiniz gibi kullanırsınız onada birşey diyemem sadece biraz daha farklı olabilirdi bu sizin içinde daha iyi olacaktır. Tabi karar sizin
10/01/2014 Tarihinde yaptığımız izlenimler sonrası Steed of King serverden kaldırılmıştır.Bineklerin lideri sayılan bu atı hiçbir at kesemez tek düşmanı golemdir dedik ama Sistem okuma alışkanlıgı olmadıgı için herkez kral olan kişiye " edit " yakıştırması yaptı zaten şuanki uo camiasındanda başka birşey beklemek hataydı bizim için.

Duello sistemi sıfırdan kodlandı.Sistem yeni oldugu için olabilecek hataları page ile bildiriniz.
Nightmare ve Darkness Fear harici tüm bineklere rest geldi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.