ben bu topici açarken bu kadar fazla tepki alacağımızı tahmin etmiyordum doğrusu... fakat hiç bi tepki bizi yıldırmayacak emin olun...

@prudent
arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum... herkese iyi forumlar
yıldırsa keşke neyse başarılar
niyetim yok dostum kusura bakma eğer seni hayal kırıklığına uığrattıysam ... fakat türkiyede kaliteli rp shard sayısı oldukça az bu klasmana yeni bi sunucunun katılacak olması neden herkesi rahatsız ediyor acaba .... bence pvp shardların kalabalıklığı rahatsız etmeli haddinden fazla pvp shard var...
rp shard'dan kastın nedir? örnek verir misin şuan aktif olan rp shardlardan 1-2 tane
Bence bazı şeyler bittiği yerde bitirilmeli, azda olsa kendilerince bi isim yapmış olsada, yaptığı yerde bırakmalı. Boşu boşuna açıp kapatmakla, kaliteli shard düşüncesiyle başlanmamalı, sunucuyu adı değil, işlevidir kaliteli yapan.
sunucunun kalitesini belirleyen unsurun işlevi olduğu konusunda size katılıyorum... fakat şu an ki ultima online seviyesi biraz aşağılarda .... msnlerde olan dialolardan bazıları....


  a - xxxx pvp shard açılmıştır...
  b - elimde 5 player var edit yaparsan geliriz
  a - tamam gelin
  b - site neydi .................   
insanlar edite bakıyorlar iteme bakıyorlar ben ultima onlineyi brit bankada skill kasarken öğrendim ve bağımlısı oldum 3 5 arakdaş destarda gidip dragon keserek item kasmayı özledim ben... taşa çift tıklayıp robe silah almak herkesin işi ama dragon keserek robe silah almak emek verenin işi ...
bana beleşci player edit isteyecek player deil emek verecek olan player lazım 5 olsun gerçek ultima online seveni olsun bana yeter... fazlasında gözümüz yok...
rp shard'dan kastın nedir? örnek verir misin şuan aktif olan rp shardlardan 1-2 tane
biri yeni açıldı zaten golden age ... dieri de resty of abyss
uo seviyesi aşağıda değil, komple nesil aşağıda açın gözünüzü görün. yok kaliteli 5-6 falan fantastik hayaller bunlar. en az 200 kaliteli oyuncusu olmayan bir sunucuda aktiflik zevk mevk olmaz. şunu anlayın. o sunucu sadece pvplerin döndüğü, boş pvmler, item hırslı saçma sapan bir yer haline gelir. o olayı zamanında tutturan bi nebula vardı ordan sonrası türk sunucularını at çöpe gitsin. ha revo da vardı sanırım bir dönem. bak uo demise, haksız banlanmasaydım devam ederdim. en az 300 oyuncu vardı. veya uo second age, mis gibi 600 oyuncu.
acaba ultima online server kooperatifi gibi bir şey mi yapılsa ? :D sunucuların açılmasına müsade eden suncu sınırlaması getiren sunucuları devamlı kontrol eden :)
o cvptan sonra zaten bırak sen bu işi..
Her sunucu olacağı yere varır. Kimileri çok oyuncu ister sunucusunda, kimileri ise kaliteli bir ortam olsun oyuncu sayısı az olsun önemsemez. Kimilerinin de tabi ki başka düşünceleri vardır.. Bence bu kadar fazla sunucu açıldığına kanaat getirildiyse, bir eksik bir fazla.. Ne fark eder ki? Sonuçta yeni bir Ultima Online doğurabilecek kişiler ve onların + kazandıracak yetenekleri önemlidir.

Her şey olacağına varır diyorum ve bence sadece konu başlığı Asgard Ultima Online hakkında ki düşünceler üstünde yoğunlaşmasını herkesin istiyorum.

Sevgilerimle..
Ea.clip doğru bir şey söyledin dostum... bu topice gelen sadece görüşünü bildirip gitse ya da hiç bir şey yazmadan gitse polemikler tartışmalar yaratmasa ne olur sanki ????
bu sitede herkes bir şeyi öğrenmiş.... MUHALEFET olmayı.... hem de her şeye....
Uo-Gaming : bu sitede herkes bir şeyi öğrenmiş.... MUHALEFET olmayı.... hem de her şeye....
Evet, bu konuda şu şekilde katılıyorum malesef senin gibi. Nasıl diğer sunucu başlığında post atıyor, durum hakkında eleştiri yapıyorsan burdada diğerleri aynısını yapıyor. Eleştiri yaparken iyide, eleştirilincemi kötü oluyor? tı tı tı..
Başarılar dilerim, fazla vakası olmuş ve bir o kadar fazlada oyuncusu olan değişik bir sunucuydu bana göre.

Ayrıca;
prudent : böyle diyorsunuz ancak sizin açmadığınız asgard da sizin domain'inizi kullanıyordu (asgard.gen.tr) yani izin vermişsiniz açan adamlara. tamam eyvallah deyip domaini verip sonra da "bizim işimiz olmaz, sorumluluk almayız bize ne onlardan" diyemezsiniz.

Sunucuyu kapattıkdan sonra, "6 yıl bekler yine açarız, domain dursun düşürmeyelim" diyecek halleri yok ya? Adamlar bırakmış domaini kapan açmış sunucuyu. Bu ne saçma bir yazıdır. Kendini bilmez bir sürü kişide zamanında Hidden World'ü açmıştı. Her seferinde buraya gelip alakamız yok bu hıyarlarla demek zorunda kalmıştım bende. Çünkü elimizi çektik zaten, bizi rezil etmesinler diye. Niye durduk yere her yıl o domaine para ödeyeyim ki? Mantıklı düşün biraz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.