Silindi
Sunucumuzun Amac'ı ve Gaye'si :
Sunucuyu acmamızdaki amac kesintisiz bir şekilde hizmet vermek he kımı arkadaslarımız diyecekdir 2 ay sonra kapanıcak sunuculardan biri daha acıldı hayırlı olsun gibi cevaplar gelebilir saygı duyuyorum ki hic bir sunucu kalıcı olmayacak biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya calısıp son kez emek verip siz arkadaslarımıza hizmet vermek ıstıyoruz ki istıyoruz herkez oynadıgı oyundan zevk alsın ailesi ve guildi ile birlikte guzel basarıları bizim ile yakalayıp kendisini tanıtmasını ıstıyoruz

Emulator versiyonu: 56b-Nightly
Sunucu Türü: Player Versus Player
Statcap: 225.0
Connector:G-Defender



Makina özellikleri :
İntel Xeon X3440
3072 MB Ram
100 GB Harddisk
100 Mbit Bağlantı
700 GB Trafik

Sistemlerimiz :
***Hazine Sistemi: Dungeonlarda bulunan bossları keserek hazine haritası temin edebilirsiniz. Hazinelerden çıkan itemler şu şekildedir;

*Yumurta
*Binek iksiri
*Asy set
*Robeler
*Asylum gem
*Gold

***Dungeon Sistemi : Safe alanda bulunan Dungeon Vendorundan alacağınız Giriş Belgesi ile giriş yapabilirsiniz.

***Yumurta Sistemi: Yumurta Hazine ve Dungeonlardaki Bosslardan çıkmaktadır.

***Lvl Dungeon Sistemi: Lvl li sistemi kullanmak icin ilk önce safede genel vendora gidip belge almanız gerekmektedir.

***Ev Sistemi: Safe alanda bulunan Genel Vendordaki Personal-Special İtemler bölümünden temin edebilirsiniz. Ev kurulumunda Staff kontrolü gerekmemektedir. Kolayca kurulum yapabilirsiniz.

***Binek İksir Sistemi: Sadece etkinlik, Lord Keeper ve Hazinelerden çıkmaktadır. Biriktirmiş olduğunuz iksirlerle safe alandaki Binek Satıcısı vendorundan istediğiniz bineği alabilirsiniz.

***Spawm Sistemi: Safe alanda bulunan spaw gateyi kullanarak binekleri görebilirsiniz.

***Kelle Sallandırma Sistemi: Safe alanda kazanılan galibiyetler sonrasında kestıgınız kelleleri sallandıra bilirsiniz.

***Guild Sistemi: Guild kurmak için yeterli sayıda arkadaşınızla page atarak yetkili arkadaşlar yardımı ile guilinizi kurabilirsiniz. Bir süreliğine oyuncu sınırı ve ücret talebi olmayacaktır.

***Aile Sitemi: Aile kurabilmek icin safe alanda bulunan Genel Vendordaki Special İtemler – Union bölümünden temin edebilirsiniz.

***Lava Steed Spawm Sistemi : Spawm’a gitmek icin anahtar toplamanız gerekmektedir. Anahtar sadece Destard’a bulunan Lord keeper’da mevcuttur. Her Lord keeperdan 10 tane anahtar çıkmaktadır, 50 tane oldugunda safede bulunan Lava Spawm Vendorundan giriş belgesi almanız gerekmektedir. Belgeye çift tıkladığınızda bulunduğunuz yerde gate açılır, 5 sn sonra açılan gate otomatik olarak kapanacaktır ve yanlızca 1 hakkınız vardır.
***Lbr binek sistemi: Yarışma ve ilerleyen süreçte karakterin online süresi karşılığında alacağınız Lbr bineklerin kullanım süresi 1 hafta olarak belirlenecektir. Süresi dolan Lbrler otomatik olarak silinecektir. Bu 1 haftalık süre zarfında bu binekler üzerindeki tüm tasarruf sizlere aittir. İster bankanızda tutun, ister safe alanda binin istersenizde safe alan dışında kullanın.

***Tabana Kuvvet Sistemi : Sistem suanlık deneme surecindedir ilerki zamanlarda sistemin pozisyonu bir cok işlev ile suslenicekdir siz degerli oyuncularımıza sunucumuzdaki ozel item ve binek'lere sahip edicekdir
Tabana Kuvvet Resim






Bu konu Ferralin tarafından düzenlendi(2012-07-30 20:40, 11 yıl önce)
Hayırlı Olsun Başarılar..
Başarılar alanlarınızı beğendim sistemleride entegre etmeniz güzel olmuş.
Silindi
Members
0.2
@Reflexian
@draw19

Tessekurler elimizden geldigince emek verip ozen gostermeye calısıyoruz
Banned
-3
Başarılar.
Başarılar
Silindi
Novice
0.1
@ShR
@Uo_Meadhros

Tessekurler.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.