Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir forumda online olamıyordum. Geri dönüşümün sebebi içerisinde bulunduğum bir "Oyun Portalı" projesini hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda sunucularımızın arasına tamı tamına Profesyonel olarak aktif etmeyi düşündüğümüz Ultima Online sunucusu için takım arkadaşları aramaktayız. Amacımız hiç bir kâr amacı gütmeden bu işi bizim gibi yıllardır zevkle ve özenle yapan insanların bir araya gelerek güzel bir iş ortaya çıkarması ve bunun tadına varmasını sağlamaktır.

Kısaca Oyun Portalından bahsedecek olursam;

Oyun Portalımız 4 aydır aktif durumda ve sabit 2000 kullanıcısı oluşmuş durumdadır. Portalın Web Sitesi şuan yapım aşamasında ve kullanacak olduğu web sitesi tamamen Lisans'lıdır. Ayrıca Oyun Portalının şuan kendine özel olarak kiralamış olduğu Dedicated Server'da Arma 3, Counter-Strike, Minecraft, Battlefield 4 gibi sunucular bulunmakta sadece Arma 3 sunucusu aktif diğerleri Test aşamasındadır.

Bu kapsamda sunucular arasına bir Ultima Online sunucusu eklemeyi düşünmekte ve bu işi gerektirdiği profesyonellik ile aktif etmeyi düşünüyoruz.

Yukarıda bahsetmiş olduğum sunucu için bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar özel mesajdan kendilerini kısaca anlatan birşeyler yazıp iletişime geçebilirse görüşebiliriz.

Ayrıca diğer oyunlar içinde oyun portalı içerisinde görev almak isteyen arkadaşlar olur ise onlarda iletişime geçebilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.