30 dk dır clent göçmesinden ve lagdan bir kasamadım sanırım saldırı altındasınız insanı sinir eden bir durum umarım player kaybı yaşamassınız sizlere başarılar diliyorum.
Tüm Sunucular Saldırı Almaktadır Sadece Bir Tanesi Degil Bu Saldırı Yapan Kişiler Emek Hırsızlarıdır. Bunu Benim Bildigim Gibi Herkez Bilmektedir. Bu Bir Nevi Kıskanclık Cekememezlik Fakat Gittikleri Yol Yol Degil. Kanuni İşlemler Başlatılacaktır.
Yapılan saldırıları bende kınıyorum umarım en yakın zamanda düzelirsiniz tavsiyem firewall almanızdır.
Qnd sen şu Elysia yı server sahibi şehir dışına çıktığında satan scripter değil misin ? :D
Elysia Hamdi ile beraber açtığımız ortak sunucuydu fakat kendisi hosting ücretlerini yatırmadığı için cebimden ödemek zorunda kalıyordum ve sonradanda kendisini sunucudan atıp sunucuyu sattığım doğrudurda sen kimsin ?
Yıllar sonra hıc beklemedıgım actıonu gorup kasmaya basladıgım Elpida .. 1 hafta once arkadasımın eskı acclerın verıldıgını soylemesı ıle oyuna gırdım ve gayet fazla player ıle actıonun oldugunu gordukten sonra 6 yıllık aradan sonra oyuna geri dondum hayırlısı :)
15.03 ıtıbarıyle aksam saat 10 da mınoc madende kazı yapan 5 farklı ınsanı gordukten sonra 2013 te hala eskı yasayanlar yasatanlar var guzel server :)

Bu konu Sonya Royal tarafından düzenlendi(2013-03-16 15:36, 11 yıl önce)
Öncelikle Merhabalar;
Bildiğiniz üzere sadırılar nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçirdik.
Bizi bu dönemde yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ederim, şimdi yeni bir süreç başlattık ve Elpida'nın kemikleşmiş sade sistemi ile bizimle olmak isteyen herkese kapımız açıktır.
Saygılarımla ..

Elpida Staff

Anasayfa

Dosyalar

Sistemler

Forumlar

Forum ve Oyun Kuralları
Elpida da oyuncuyum. Zamanında yapılan saldırılardan kurtulup şu an stabil bir hal almış durumdadır server. Her geçen gün yapılan aktiviteler olsun server a yapılan eklentiler olsun sistemler olsun herşeyiyle oynanabilir bir server. Ultima serveri arayan ve düzeyli bir ortam arayan arkadaşlara tavsiyemdir.
Kaliteli bir kadroya sahip olması en büyük etkendir bu serverin ayakta kalmasının bence. Herkese iyi günler dilerim.
çok kötü hiç uo oynamam daha iyi



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.