AzraeeL Barış içinde yaşarken krallığı düşman büyücüler tarafından kuşatma altına alındı. Krallığımız güçlü olsa da sayılarımız az ve düşmana karşı kafa kafaya hiçbir şanssımız yok, bu sebeple AzraeeL son çareyi kutsal kanda aradı.

"Büyük bir büyücüydüm Halkımı irademle yöneten adaletin önünde asla duramayan biriydim.. Gençliğimde bana Judge (yargıç) diyorlardı bunu asaletle idame ettirdim ve AzraeeL oldum.. Düşmanlarımın benim en küçük bir zaafımı kullanacağını biliyorum..Bir zamanlar efsane olan ama şimdi yaşlı ve yorgun bir büyücüyüm yaptığım savaşlardaki akıl oyunlarını yapamıyor ellerim titriyor büyülerime konsantre olamıyor ve asama tutunarak ayakta duruyordum. Evet Fatalwar yoldaşlarım artık bilgeliğimin üst sınırlarında olmak beni yoruyor. Şimdi geri çekilip bu bilgeliğin sırlarını yine halkımın içinde büyüyüp yetişen en güvendiğim savaşçıya öğretmek istiyorum bu düşünce beni heyecanlandırıyor ve yüzümdeki tebessümü arttırarak beni diri tutuyor. Fatalwar Krallığı kalbimdeki en güvendiğim savaşçıya teslim edilmeliydi." (AzraeeL)

Sadece en iyi savaşçısı Nos’a güvenebildiği için AzraeeL kutsal kanı bulma görevini ona verdi. İstemeden krallığını yakın arkadaşıyla terk eden Nos yola koyuldu. Bu görevi gizli bir şekilde almış olsa da Nos’un eksikliğini fark eden düşman Fatalwar krallığının son çareyi aramaya başvurduğunu fark etmişti ve Nos bu gizemli dünyada karşısına çıkacak zorlukları Fatalwar sevgisi ile alt edecekti ve Savaşçı Nos düzinelerce düşmanı yenerek Fatalwar Kralı AzraeeL'in verdiği bu önemli görevini tamamlamaya çalışacaktır..

FatalWar

 

 

 

 

 

2004 yılında Ultima Online camiasına damgasını vuran Fatal War adıyla tanınan efsane RP sunucumuz Türkiye' de tek stabil ırk sistemli sunucu ünvanı kaznmıştı, 2009 yılı itibariyle Ultima Online oyuncu sayısı kaybetmesi ve zamanı durdurmak adına sunucu kapanmıştır.

2017 Ocak ayında yetkisiz kişiler share edilmeyen bu sunucuyu açma girişiminde bulunup insanları üzmüş ve hayal kırıklığı yaşatmıştır, bunun üzerine sunucu sahibi AzraeeL ile anlaşarak kendiside kadroda arka plan desteği ile 16 Haziran 2017 tarihinde Fatalwar Online adı altında hizmet vermeye başlayacaktır.

Sunucumuz yeni nesil sunuculara nispeten daha klasik pozisyondadır örnek vermek gerekirse vendor ile alışverişlerinizi '' Buy'' - '' Sell'' - '' Bye'' gibi diyaloglarla sağlıyorsunuz, Beş adet ırk' a ev sahipliği eden sunucumuz yakında siz Fatalwar sevenlerle buluşacaktır.

Lütfen bizi takip ediniz.

 

Sunucu Hakkında Bilgiler:

 

Emulator : Sphere

Version : 0.56b

Tür : Role Play

Stat Cap : 225

Skill Cap : 7x

UO Sürümü : ML

 

Web

Forum

Facebook

 


Sunucu Aktif..

Irklar

Sistemler

Binekler

Eşyalar


Macera Kaldığı Yerden Devam Edecek...



Bu konu The_Nos tarafından düzenlendi(2018-03-03 02:49, 6 yıl önce)

Eskiler gün yüzüne çıkıyor umarım herşey istediğin gibi olur başarılar.

Eski projeleri görmek güzel başarılar.

Teşekkür ederiz arkadaşlar yoğun talepler doğrultusunda detaylı çalışmalar içindeyiz herşey iyi olsun diye yatırım yapıyor ve profesyonel destekler alıyoruz.

Eski sahiplerimi açtı fatalwarı

#427565 mthN:

Eski sahiplerimi açtı fatalwarı

 

 

Eski sahiplerinin desteği ile ben açıyorum.

 

com.tr'i kimler kullanıyor ?

#427568 Lucretius:

com.tr'i kimler kullanıyor ?

 

Yetkisiz kişiler kullanıyor biz https://www.fatalwaronline.com.tr ve https://www.fatalwar.net i kullanmaktayız, bahis ettiğiniz adrese bağlı olan orjinal Fatalwar değildir.

 

 



Bu konu The_Nos tarafından düzenlendi(2017-06-02 11:01, 6 yıl önce)

Hayırlı olsun

#427572 -wisQuen-:

Hayırlı olsun

 

 

Teşekkür ederiz sağolun.

©2017 Fatalwar Online All Right Reserved.

 

ne yaptınızda butun haklarınız saklı acaba?

#427591 backspace:

©2017 Fatalwar Online All Right Reserved.

 

ne yaptınızda butun haklarınız saklı acaba?

Para harcadık yeterli bir cevap oldumu? ayrıca isim hakkı bizde forumlarda dosya numarası ile takip edebilirsiniz..

 

Başarılar Ufuk abi,Zaman bulduğumda aranızda olmak isterim.


Müzik hoşuma gitti. Başarılar dilerim. 

Servera girdim. şöyle bir sorun gördüm. insan ırkının zehir buff ve debuff skilleri dışında büyü kullanımı engellenmiş. büyü yapmak istiyorsan mage robe yapıcaksın diyor. Mage robe yapımı içinde 100 dragon blood 100 demon bones 20 agapite ingot bide bişey daha istiyodu neydi unuttum. ben daha dragon kesmek için büyü atamıyorum hangi güçle o dragonları demonları kesicem muammada. dungeona girdinmi 2-3 tane yaratıktan tek yeme şansınız çok yüksek. girdiğinde illallah ettiriyor ve reglerin poşette değil çantada açılması, öldüğünüz bodyinin lootlanmasınıda zorlaştırıyor. Bir diğer konuysa mapların staticlenmemiş olması. mapta yürürken birden karşınıza bi bina çıkıyor ve binanın tüm yolu kapattığını görebiliyosunuz. "Mapta o bina yok " ama var işte sorunsalı. Başka bir konuysa gece gündüz olayı . Çok abartılmış. mage karakteri olmayan hayatta beli doğrulmaz. öyle bir kararıyorki haritada sadece isimler var . Mapı ezbere biliyosan yolunu bulursun. in lor yemedende gündüz olmuyor. hep karanlık oluyor. seviyesi aşırı abartılmış.  




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.