Sevgili Ultima Online Severler,

 

Ultima Online' a emek ve gönül vermiş bir ekibiz uzun süredir üzerinde çalıştığımız Ultima Online Listeleme ve Reklam Platformunu siz kıymetli arkadaşlarıma tanıtmaktan gurur duyuyoruz.

 

https://ultimaonlinelist.com adresinden sitemize ulaşabilirsiniz.

 

Ultima Online List Nedir?

2021 yılında artık sunucu ve oyuncuların bir hayli azalmış olduğunu kabul edersek, bu platform oyuncu ve sunucuların ortak buluşma noktası ve oyuncuların sunucuları, sunucuların ise oyuncuları takip etmesi için yapılmış bir platformdur.

Ultima Online List Neler Sunuyor?

Öncelikle sunucu sahiplerine anlık olarak sunucu ekleme imkanı sunar. Tam otomatik çalışan sunucu ekleme seçeneği ile sunucu sahipleri, site yöneticileri ile iletişime geçmek zorunda kalmadan sunucularını listeye ekleyebilir. Push Notification (Anlık Bildirim) sayesinde sitemizi takip eden herkese listeye sunucu eklendiğinde eşzamanlı bildirim gönderilir ve bu bildirime tıklandığı an listeye eklenen sunucunun internet sitesine yönlendirilir. 

 

Ultima Online List'e Nasıl Sunucu Eklerim?

Öncelikle sitemize kayıt olup, e-postanıza gelen onay ile hesabınızı doğrulamanız gerekir. Daha sonra siteye giriş yaptıktan sonra "Sunucu ekle" bölümünden sunucu ekleme formunu doldurup sunucunuzu ekleyebilirsiniz. Bu yöneticilerin ekranına anlık olarak düşer ve tek tuş ile onaylanıp listeye otomatik olarak eklenir eklenmez tüm site takipçilerine anlık bildirim gönderilir ve sunucuyu ekleyen hesaba anlık olarak site içi bildirim gönderilir.

 

Ultima Online List Reklam Alanı Nedir?

Reklam alanları şimdilik semboliktir. Site trafiği arttıkça reklam gelirleri sunucu giderleri veya siteyi geliştirmek için kullanılmaktadır.

 

Ultima Online List'in Sunuculara Diğer Faydaları ?

Eklenen sunucular sitenin bir çok yerimnde sunucu bağlantıları olacağı için bir çok back-link'e sahip olacaktır. Ayrıca sitemizin gelişmiş SEO Optimizasyonu sayesinde Google Aramalarda en çok tıklayanan veya en çok beğenilen sunuculara göre SEO Optimizasyonu sayesinde üst sıralara çıkma ihtimali daha da artacaktır.

 

İlerleyen zamanlarda geniş site istatistiği eklenecektir. Site anlık,saatlik, günlük, haftalık, aylık, yıllık görüntülenme trafiği, sunucu detaylı istatistikleri, detaylı sunucu özellikleri eklenecektir.

 

Ultima Online List Bilgileri Nereden Edinir ?

Emülatörlerin sağladığı özellikler sayesinde emülatörlere gönderilen ping (paket gönderimi) sayesinde emülatörden belirli bilgiler sistemimize geri dönmektedir. Bizler bu her gelen bilgiyi kayıt altına aldığımız için sunucuların zaman içerisindeki tüm istatistiklerini kayıt altına almaktayız. Sabit bilgiler ise sunucu sahipleri tarafından edinilir.

 

Ultima Online List diğer projelerimizden bağımsız olarak çalışmaktadır. Ultima Online List yöneticileri bu projeyi diğer tüm projelerden ayrı tutup tarafsız bir platform oluşturmayı amaçlamıştır.

 

Ultima Online List'ten bazı görüntüler;

 

Anasayfa ve Sunucular:

(Oyuncular sunucu listesine ulaşmakta zorluk yaşamaması açısından anasayfa'da sunucular gösterilmiştir.)

 

 

Sunucu İnceleme:

 

Kayıt Ekranı;

 

Giriş Ekranı;

 

 

 

Sunucu Ekleme Ekranı:

 

Hesap ve Profil:

 

 

Hesap'a Ait Sunucular:

 

 

Bildirimlerim:

 

 

Navigasyon Bildirimleri:

 

 

Sunucunuzu Düzenleme:

 

 

https://ultimaonlinelist.com



Bu konu UltimaOlineList tarafından düzenlendi(2021-04-30 23:15, 2 yıl önce)

Sanarsınız ki 100+ sunucu var, player seçmekte zorlanıyor. listeye vursan 10 server çıkmaz.

 

Yinede emek verilmiş yapılmış, yapılmasa da olurmuş. Tebrikler 


#428947 firehellsly:

Sanarsınız ki 100+ sunucu var, player seçmekte zorlanıyor. listeye vursan 10 server çıkmaz.

 

Yinede emek verilmiş yapılmış, yapılmasa da olurmuş. Tebrikler 

 

Bir de sunucu tarafından düşünebilirsiniz. Örneğin bir sunucu açıldığında hangi platformlarda kendini tanıtabilir? Ne kadar tarafsız seçenekler var vs. Amaçta zaten kalan bir avuç sunucu ve oyuncuyu da kaybolup gitmesini önlemek için çalışmak, az da olsa canlı tutmak.



Bu konu UltimaOlineList tarafından düzenlendi(2021-04-30 21:56, 2 yıl önce)

Hocam,

Sadece link koyup geçecekseniz bende arkadaşlara katılıyorum. Oyuncu kitlesi azaldığı için genelde biri başlarsa duyuyoruz, biri açarsa yine duyuyoruz :)
Naçizane tavsiyem; u-s veya öteki forumlarda da görüldüğü üzere eksik bilgi paylaşan sunucuların yerine siz bilgi paylaşın. Scriptleri, sistemleri veya ne varsa..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.