Novice
-0.500001
Gecen sefer bu konusanlar yuzunden denemis kasmistim uo oynadigim sure icinde yaptigim en buyuk hataydi denemeyin pisman olursunuz
..

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2015-04-09 13:19, 9 yıl önce)
Guild savaşları kızışacak !
https://elysiumuo.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=21
Yeni sistemimize göz atın.
Level sunucuları her zaman farklıdır tadını bilenler 1 ay oynıyacağını bile bilse oynar o yüzden başarılar dilerim
Evet suncuda gene ana avrat bacı kardeş bir olup halay çekmeceler.

x Player bütün gün Gm, admin, player anası bacısı karışık çayda çıra oynayıp .Hassasiyetle bütün ownerların içinden geçmesine rağmen, hala günlük hayatına devam etmesi.

Ve 3 senedir hiçbir şeyin değişmemesi,yeni sistem adı altında 3 senedir hiç bir sistemin değişmemesi.Lafa gelince yeni sistemler felan denilmesi.Hangi sistem o yeni olan.Guild sistemimi o eheeh.

Hayatımda cidden şu platforma uzun senelerdir aynı isimle kayıtlıyım.Bakın şu platformda olabilecek en kalitesiz ve en insan seviyesi düşük sunucudur.En 5 para etmez sunucudur benim için .Belki dedim birşeyler değişmiştir diye 3 4 gün durayım dedim.Yok abi 100 lerce pp pvp rp serverı geldi geçti ,damgadır uo tarihinde phobas elysium divine uo felan.Bitmişliğin son noktasıdır.

Ben uo yaşantımda bu kadar kalitesiz playerı ,ne arcanum da ne eva da gördüm .Evanın ergenleri, arcanumun ortaokullu ,gençleri bile bu sunucu playerı karşısında mumla arasınız.

Olacakları zaten ilk mesajımda yazmıştım en fazla 1 -2 ay gene , yakında donateyi koyarlar zaten 200 tl ye alan çıkar seti silahı Allah akıl fikir versin .

Sırasıyla yazdıklarımın ilk mesajımda ki herşey potansiyel devam etmekte .

Siz önceki açanlardanmısınız kimsiniz bilemem,lakin değişiklik olsun diye her açılanda oynadım sanırım.Gözlemlediğim şeyleri sıralayayım.

1-Forumlar ya kapalı yada açık olsada ana avrat bacı kitap şeklinde yazılarla dolu olması.
2-Oyun içinde geçen diyaloglardan yüzde 80 yine ana bacı ana avrat karı kız
3-Donateyi alan adamın, almayan kişiye göre 5 ay önden gitmesi
4-Bir süre sonra ilgisizlik ve edit
5-1 ay dolmadan pat diye serverı kapamak
6-İpin ucunu ilk açılışta kaçırıp zilyon tane quest düzenleyim itemin dibine vurdurmak.


Gözlemlediğim bunlar, max 20 30 arası oyuncusu olan ve hep aynı isimlerin oynadığı bu tarz sunucuyu açıyorsanızda ,adam gibi açıp bırakın gidin ,in game karıştıkça 1 2 ay içinde hepsi patladı .Şimdi tekrar giricem bakıcam dediklerimden birisi mevcutsa zaten oynamam sanırım .

Başarılar bu arada
Şuan sunucuda net 85 online oyuncu var bunlardan 27 si yurt dışından bağlanmaktadır. Diğer kalan oyuncular Türkiye sınırları içerisinden oyuna dahil olmaktadır. Sen hangi sıfatla oyuncuları duruşlarıyla yargılıyorsun ve bu sunucuya mal ediyorsun? Oradan buradan her bir konudan birşeyler uydurmuşsun yok şöyle böyle. Açıkla anlat ne olmuş ne oluyor? Çıkmışsın diyorsun playerları kalitesiz. Allah allah ne zamandan beri sunucu bu tarz birşeyden dolayı yargılanır oldu. Asıl senin bu yaptığın bitmişliğin son noktasıdır. Kalitesiz derken? Sunucu 2gb rame sahip bir vds sunucuda barınıyor ücretli connectore sahip sınırsız domaine sahip. Bunlar mı kalitesizlik örneği? Sadece bıdı bıdı. Ben şahsım olarak bu tarz yorumlara normalde önem vermem ancak senin yazdıklarının hepsi kalitesizliktir. O örnek gösterdiğin sözde bizden daha iyi olduğunu düşündüğün sunucuların hepsinde binlerce edit ve haksızlık kanıtlandı videolar ile. Ama onlar bizden daha kaliteli oyunculara sahip öyle mi? Gerçekten başka bir başlıkta paylaş düşüncelerini senin değerlendirmene ihtiyacı yok Elysium sunucusunun.
Şikayet et butonu var orda.Herhangi bir forum kuralını ihlal ettiğimi düşünüyorsanız bildirimde bulunabilirsiniz.Bu ve daha eski açılan sunucuların ne olduklarını umarım burdaki çoğu kişi biliyordur.Yabancı playerın forumda yardım istiyor, bence burada vakit kaybedeceğine günde 10 dakika foruma girin adamlara yardım edin. Neyse uzatmaya gerek yok kalbin kırıldıysa şahsım adıma senden özür dilerim.Başarılar dilerim yazımıda editlemeyeceğim .Gerek görürse modlar müdahele eder zaten.
Expert
34.0001
ben dayanamayıp biraz oynadım yine. şu tarzı çok sevdiğimden oynamaya devam ederim de ufak ufak. ama 10 yıldır değiştirilmeyen mantık hataları var.
superadmin'in söylediği çoğu söz doğru, oynayan oyuncu kitlesi aşırı kalitesiz. 24 saat serverda takılan işsiz güçsüz tipler ve bu sunucu da onlarla yarışmak için onlar kadar online olman gerekli. kendini bi yerden sonra yarış atı gibi hissediyorsun gerçekten.o boss'a koşayım aman kimse gelmeden şunu keseyim derken inanılmaz çirkin bir koşuşturmaca yaşanıyor ve her şey çok düzensiz olduğu için eski oyuncu olmayanlar yitip gidiyor.
oyuncuların kalitesizliğine gelirsek de, biraz item giyip trade island'da bir süre durursanız anlarsınız. etrafınızı "bu itemleri dışarda görelim", "tr de yaşlandın" vs vs. diye taciz eden tipler sarıyor.
ilk kim dizdiyse spawnları 10 yıldır 1 tane npc'nin yeri değişmemiştir, map dışında duranlar 10 yıldır hala map dışında falan. hiç bir düzenleme yok. önce gelen kazanır mantığı level yükseltme sırasında da işliyor, bu kadar adaletsiz yapılan bir npc dizilimi görmedim ben, 3 tane npc nin başında 3 kişi falan afk kalıyor saatlerce.
yokluktan oynuyoruz işte ve ne yazıktır ki; jeem dışında kimse şu level işine farklı bir soluk getiremedi. deneyenler oldu ama hepsi aynı klasik hataları yaptılar.
yeni-eski bütün oyuncuları kucaklayacak, kendini yarış atı gibi hissettirmeyecek ve level kasma olayının emek vererek yapılacağı bir sunucuyu hasretle bekliyorum. bir çok hayata geçirilmemiş fikrim var bu konularda, cidden açmak isteyen arkadaşlarla fikirlerimi paylaşabilirim.
Saat 21:00'da event yapılacaktır.
Herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
www.elysiumuo.com
Geçmiş olsun büyük vurgun zamanı geldi DONATE !!! Şimdi sıra vurgunu yapıp kaçmalarını bekleyeceğiz.
Fazla söze gerek yok okadar insanın emeğini hiçe sayan bu yönetimle oynamaya devam mı edeceksiniz? 50 liraya 100 level yapcak kadar mı küçüldünüz! Bukadar mı açsınız!
Aha DONATE dedim sabah akşamına resimler geliyor geçmiş olsun hala böyle dolandırıcılara kanan insanlarımız var ne yazık ki.Gerekli yerlere baş vurup şikayetçi olacağım bu bir suçdur. Şimde den geçmiş olsun.
Şurada Türkiye'de 500 kullanıcısı kalmış bir oyun için o fındık kadar beyninizi yorup yalan dolanlarla uğraşıyorsunuz. Umarım Türkiyede ki bu işsizlik son bulur. Şimdi konuya dönersek bu ekran görüntülerinde görünen arkadaş staff arkadaşımızla sunucuda bulunan donate sistemi için istekte bulunuyor. Level ve bir kaç itemde anlaşılıyor. Level 100 olacak şekilde Tix veriliyor arkadaşa. Bu işlemler sırasında staff arkadaşın karakteri askıda kalıyor oyundan düşüyor. Staff koruma sistemi nedeniyle staff karakteri stone olarak oyunda askıda kalıyor. Daha sonra gece geç saatte olduğu için bu
olay arkadaş bize ve diğer stafflara ulaşamıyor. Player bir karakter açıp yanına gelip olayı izah ediyor kendisine benim anlattığım şekilde karakterinin askıda kaldığını vs. Sunucunun donate sayfasında bulunan level up sisteminden yararlanmak istediğini yukarda belirtmiştim değilmi? Her neyse sonuç olarak bu arkadaş iyiliği hor görüp o verilen donate eşyalarını aktarıyor. İyilikten kastım staff arkadaşım diyor ki charım askıda kaldı siz o tixleri kullanın ( patlatın demek ) yarın ücreti yatırdığınızda diğer hediyeleride size ulaştırırız. Ama gelin görün ki o verilen tixler başka karakterlere verilen donate itemleri başka karakterlere aktarılıp stafflardan kaçmaya çalışılıyor. Bütün karakterleri bulunup gereken işlem yapılınca dediği şey ise " Rezilliğinizi videolarda görürsünüz." Rezillik derken? şimdide yazmış emekleri satıyorlar. Oynama kardeşim oynama bu kadar basit. Connector sağ tık sil bitti. Kendine yazık bu kadar enerjiyi faydalı işler için harcayabilirsin. Son olarak bu olayı kendi çaplarında oluşturan kişilerin hepsi şuan Elysium sunucusunda aktif olarak oynayan kişiler. Elimde sunucuda ki konuşma logları v.s herşey mevcut o yüzden yormayın kendinizi eğer daha fazla bu konu hakkında saçma sapan yorumlar yaparsanız hepsini tek tek koyucam ve şunuda yapıcam bu olayı yapanları bildiğimi söylemiştim onlar hakkındaki de her türlü dökümanı burada yayınlarım. Ama beni böyle gereksiz şeylerle uğraştırmayacağınızı umuyorum. Son olarak bu işi yapan 3-4 kişilik bir tayfa elysium sunucusunun benzerini açmayı düşünüyorlarmış bu IQ seviyesinle sizin bu sunucuda oynamanız bile bir şans.
Belgeler :) Alın Bu da Videosu beyler ben daha ne yapayım gerçekleri görmeniz için!

https://www.youtube.com/watch?v=SlLX48cWPfc

Bu konu athos tarafından düzenlendi(2015-04-27 19:36, 8 yıl önce)
Staffların karakterleri 100 Level yaptıktan sonraki tepkisi :



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.